Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 17:21

Ο Πανναξιακός ζητά συγνώμη απο Τσολάκη και ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Τα προβλήματα με τις γηπεδικές εγκαταστάσεις στη Νάξου είναι γνωστά και πολλές φορές η ανυπαρξία χώρων προπόνησης είναι η αιτία που δημιουργούνται διάφορες παρεξηγήσεις και καταστάσεις.

Μία τέτοια παρεξήγηση φαίνεται ότι δημιουργήθηκε την Παρασκευή 7/10, όπου έπειτα από λάθος συνεννόηση ο Πανναξιακός χρησιμοποίησε το ΔΑΚ Νάξου, προξενώντας πρόβλημα με την υπέρβαση του κανονισμού λειτουργίας.

Η διοίκηση του σωματείου της Νάξου, αναγνωρίζοντας το λάθος, προχώρησε σε μία πρωτότυπη κίνηση, καθώς με ανακοίνωση της, ζητά δημόσια συγνώμη, τόσο από τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Γιάννη Τσολάκη, όσο και από τα υπόλοιπα μέλη του Νομικού Προσώπου.

Μάλιστα ο Πανναξιακός στην ίδια ανακοίνωση, εκθειάζει το έργο του Γιάννη Τσολάκη.

Διαβάστε την ανακοίνωση

Την Παρασκευή 7/10/2016 και ώρα 16:00 εισήλθαμε στον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Νάξου για προπόνηση χωρίς να δικαιούμαστε από το πρόγραμμα ώρα
προπόνησης.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή συγγνώμη μας για το περιστατικό αυτό καθώς συναίβει λόγο κακής καθαρά συνεννόησης. Την Πέμπτη 6/10/2016 μέλος της διοίκησης μας αφού δεν κατάφερε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Ιωάννη Τσολάκη ήρθε σε επικοινωνία με το μέλος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ κ. Γιαννάκη Γιώργο και εξασφάλισε προφορική άδεια να χρησιμοποιήσει το γήπεδο την Παρασκευή όντας γηπεδούχος για προπόνηση.

Κάτι που δεν είχε την σύμφωνη γνώμη όλων και έτσι η ομάδα παρατύπως εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση.

Για το παραπάνω ατυχές περιστατικό λοιπόν που δημιούργησε σύγχυση και αναστάτωση χωρίς να το θέλουμε θα θέλαμε να εκφράσουμε την λύπη μας και την ειλικρινή μας συγγνώμη προς τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Τσολάκη Ιωάννη και προς όλη την διοίκηση του οργανισμού.

Ο Πανναξιακός όντας η ιστορικότερη και μεγαλύτερη ομάδα του νησιού μας, το οποίο εκπροσωπεί επάξια σε διάφορα αθλήματα, πρωταθλήματα και ηλικίες τα τελευταία 56 χρόνια της ιστορίας του, σε κανένα σημείο δεν θα ήθελε να δημιουργεί πρόβλημα στις ώρες λειτουργίας των αγωνιστικών χώρων και γενικότερα στις τοπικές διοικήσεις.

Παραμένουμε πάντα αρωγοί σε οποιαδήποτε προσπάθεια και σε οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεται η εκάστοτε διοίκηση του Νομικού Προσώπου για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας. Και ιδιαίτερα στην τωρινή διοίκηση του Νομικού Προσώπου που έχει βάλει σε τάξη τα γήπεδα του νησιού μας και έχει αναβαθμίσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις που παρέλαβε.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares