Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 14:32

Zητούνται απαντήσεις...

Οι επίσημες ανακοινώσεις της Λάβας και του Πανναξιακού προκάλεσαν αίσθηση στο Κυκλαδίτικο φίλαθλο κοινό, για έναν λόγο που τις κάνει να διαφέρουν από τις κλασσικές διαμαρτυρίες που συχνά καταφεύγουν οι ομάδες για να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους.

Ο λόγος είναι ότι είναι τεκμηριωμένες.

Αναφέρονται σε συγκεκριμένα γεγονότα, συγκεκριμένες αποφάσεις και παραθέτουν συγκεκριμένα στοιχεία και ντοκουμέντα.Αυτό τις κάνει να έχουν βαρύνουσα σημασία και κανείς δεν μπορεί να τις προσπεράσει σαν ένα επικοινωνιακό τρικ κάποιων που θεωρούνται αδικημένοι.

Γι αυτό μας ενδιαφέρουν και μας αφορούν όλους.

Το φετινό μας πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα γίνουν ματς πολύ καθοριστικά με πολύ κόσμο και με τεταμένη ατμόσφαιρα. Αυτήν ακριβώς την γοητεία που μπορεί να μας χαρίσει το ποδόσφαιρο μας πρέπει να διαφυλάξουμε και κυρίως η διοργανώτρια αρχή να φροντίζει ώστε να μην υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και αναξιοπιστία.

Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να δοθούν απαντήσεις και επεξηγήσεις.Όχι γενικώς και αορίστως, αλλά το ίδιο αναλυτικά και συγκεκριμένα.Για να μπορούν όλοι να σχηματίσουν άποψη και να καταλάβουν.

Γίνονται λάθη και τι είδους.

Υπάρχουν λάθη απειρίας, λάθη ανικανότητας, λάθη συναισθηματισμού και λάθη σκοπιμότητας με προφανές συμφέρον.

Πρέπει να μας απαντήσετε! 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares