×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017 22:03

Ομάδα καφετέρια, με άσχετο μπάρμαν!

Δεν είναι η εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο. Δεν είναι ότι άλλες χρονιές θα τον καθάριζες για πλάκα. Είναι ότι ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί μέσα από τα ψέματα να τελειώσει τη χρονιά. Θες να φύγεις πρόεδρε; Μήπως ετοιμάζεις βαλίτσες;;

Δεν ξέρω τι άλλο να πω για αυτή την ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός βλέπω ολοένα η γύμνια της να βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Το πολύ χαμηλού επιπέδου ρόστερ, αλλά και ο αμαθής προπονητής του, έχουν καταφέρει να είναι μέσα σε όλους τους στόχους μεν, με τον κόσμο όμως να είναι απόλυτα εξαγριωμένος δε! Το φετινό κατόρθωμα της ομάδας του Πειραιά, πραγματικά πρέπει να γραφτεί στην ιστορία. Σκεφτείτε δε, ότι αν υπήρχε άλλη ομάδα στην Ελλάδα που να είναι στη θέση του Ολυμπιακού, θα ήταν τεράστια επιτυχία και δεν νομίζω να ενδιέφερε κανέναν αν παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του. Αυτή είναι και η διαφορά λοιπόν ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες.

Στα δικά μας λοιπόν. Τρία πράγματα παίζουν καθοριστικό ρόλο, ώστε κάθε εβδομάδα να πονάνε τα μάτια μας, βλέποντας αγώνες του Ολυμπιακού. Όσους δηλαδή τους βλέπουν, εγώ προσωπικά προτιμώ μόνο τους Ευρωπαϊκούς. Τα τεκταινόμενα της Ελλάδας, με ότι αυτό συνεπάγεται πραγματικά έχουν καταντήσει αηδιαστικά.

Πρώτον: Ας ξεκινήσουμε από το ρόστερ της ομάδας. Ρε φίλε Μπέντο, ρε παλικάρι μου, θες να δημιουργήσεις μια ομάδα με παίκτες από τις ακαδημίες. Συμφωνώ. Ανδρούτσος, Ρέτσος, Μανθάτης. Παιδιά που ξέρουν, απ’ ότι φαίνεται καλή μπαλίτσα. Τους καις ρε φίλε, βάζοντάς τους μέσα σε μια ομάδα που δεν έχεις έναν ηγέτη να τους καθοδηγεί. Στιλ Καμπιάσσο πχ ή και Τσόρι. Σκουντουφλάνε μεταξύ τους! Πως περιμένεις από τον Φορτουνάκο, που το παιδί τον έχουν περάσει από χίλια μύρια κύματα, να πάρει την ομάδα από το χέρι; Δεν μπορεί να γίνει ηγέτης, το φωνάζει εσύ δεν το ακούς; Τα παιδιά των ακαδημιών θέλουν άλλη μεταχείριση, δεν γίνεται από την μια ημέρα στην άλλη να τα πάρεις, να τα βάλεις να παίζουν Κυριακή – Τετάρτη ματς φωτιά και να περιμένεις να σου κάνουν παπάδες! Αν είναι δυνατόν με αυτό το πράγμα! Επίσης ο Καρντόσο το παιδί δεν μπορεί να κινηθεί στους χώρους, είναι βαρύς και για εμένα είναι φορ παλιάς σχολής αφού δύσκολα θα τον δεις να κυνηγάει την μπάλα εκτός, να μαρκάρει κτλ, κάτι που οι σύγχρονοι ποδοσφαιριστές το έχουν αυτό. Αφού λοιπόν αυτά δεν τα κάνει, επίσης δεν έχεις στην ομάδα ένα καλό δεκάρι να του βγάζει μπάλες, πως περιμένεις αυτός ο παίκτης να σου βγάλει πράγματα; Ο Καρίμ δεν έγινε Ρονάλντο, αλλά σίγουρα είναι κλάσης ανώτερος (αυτόν τον καιρό) από τον Όσκαρ, που σημειωτέον κάθεται πάνω σε ένα τεράστιο συμβόλαιο!

Δεύτερον: Κεφάλαιο Μπέντο. Άλλη κωμωδία εδώ. Τώρα θα μου πείτε, όπως κάθε φορά φτάνει η κουβέντα. Αν τον διώξεις ποιον θα πάρεις προπονητή. Υπάρχει καλύτερος; Ε ναι κύριοι, εάν είναι να βλέπω κάθε εβδομάδα έναν Ολυμπιακό γεμάτο εμμονές από τον προπονητή του, καλύτερα να έχω τον Αλέφαντο (που λέει ο λόγος δηλαδή). Τσόρι εξέδρα, Καμπιάσσο ανάμεσα από εξέδρα και πάγκο. Ρομαό, ή Ρομάο, πως διάολο τον λένε τι κελεπούρι και αυτό;

Κύριε Μπέντο δεν φταις εσύ βέβαια, ο πρόεδρος φταίει που επιμένει να πιστεύει σε εσένα και σε ένα άναρχο σύστημα, χωρίς κανένα πλάνο, με γιόμες και ατομικές ενέργειες. Που στην ΑΕΚ το είδαμε επαλειμμένα  αυτό, που πονέσανε τα μάτια μας ρε παιδιά από αυτό το ποδόσφαιρο! Ας μπει σε ένα αεροπλάνο να φύγει, δεν μπορούν τέτοιοι προπονητές να κάθονται στον πάγκο της ομάδας, Δεν είναι κανενός καπρίτσιο αυτή η ομάδα, να βγάζει συμπάθειες ή αντιπάθειες! Να βάλει ποδοσφαιριστές με «καρύδια» που στην δύσκολη ημέρα σου, θα το πάρουν το ματσάκι με το έτσι θέλω!

Τρίτον: Αχχχ ρε Βαγγέλη. Πως κατάφερες να κάνεις τον Ολυμπιακό έτσι; Είπαμε ναι είσαι επιχειρηματίας, αλλά εσύ το παράχεσες το πράγμα. Έμεινε κάτι απούλητο; Ή κατάφερες και πούλησες ακόμα και την ιδέα αυτής της ομάδας; Είναι καλά τα λεφτά, το ξέρω το αναγνωρίζω. Έδωσες Μίλι και Ιντέγε. Το κατανοώ και αυτό. Για τον δεύτερο πήρες και πάρα πολλά. Και μην ακούω ότι έπαιζε στην Αγγλία, αυτό για εμένα δεν λέει κάτι. Ούτε ότι έφυγε σαν πρώτος σκόρερ. Τουρίστας και παλιομοδίτης θα είναι όπου και να παίζει μπάλα. Ακόμα και τον Κοβάσεβιτς νοσταλγούμε, ακόμα και τον Σίνισα Γκόγκιτς με αυτά τα παικτάκια που παίζουν κάθε Κυριακή. Έφερες έναν..Παρέδες (αν τον λέω και σωστά), έφερες Σισοκό, έφερες Καρίμ. Τα υπόλοιπα χρήματα των μεταγραφών που είναι ρε Μαρινάκη; Έβαλες στη τσέπη αυτά που έδωσες στην αρχή της σεζόν όταν έμεινες εκτός Τσάμπιονς Λιγκ; Αν θυμάμαι καλά ήταν καμιά 20αριά εκατομμύρια; Αυτά απόσβεσες τώρα και έφερες και ότι παλτό υπήρχε ελεύθερο στην αγορά;  

Ο Σωκράτης τουλάχιστον τα έχωνε. Έφερε παικταράδες τότε. Ξέρεις εσύ. Ριβάλντο, Τζιοβάννι, Καρεμπέ, Ζε Ελίας και άλλους πολλούς. Και ας είπαν όλοι ότι ήρθαν να πάρουν σύνταξη, αυτοί γέμιζαν κάθε Κυριακή το γήπεδο και ο υγιείς φίλαθλος του Ολυμπιακού έφευγε ικανοποιημένος από το γήπεδο ακόμα και όταν έχανε γιατί ήξερε ότι ο τότε Ολυμπιακός είχε έναν πρόεδρο με μεγάλη τσέπη. Και ας μην έβγαζε πολλά από την ΠΑΕ. Την αγαπούσε και δεν την έβλεπε σαν επιχείρηση όμως. Αυτή είναι η διαφορά.

ΥΓ. Το ότι κέρδισες την Βέροια της Τουρκίας προχτές δεν σε έκανε ομάδα. Πανηγυρίζεις μία νίκη που κανονικά πρέπει να σε πικραίνει ότι δεν έχεις καθαρίσει το παιχνίδι από το Φάληρο. Έτσι καταντήσατε τον Ολυμπιακό.

Τώρα με την Μπεσίκτας θα έχουμε κλάματα. Θυμηθείτε το.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares