Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 16:05

Να κρατηθεί ψηλά το όνομα του Πανθηραϊκού και της Σαντορίνης

Μετά τις χθεσινές πληροφορίες που ήθελαν τη διοίκηση του Πανθηραϊκού να μη κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Μανόλη Παπαματθαιάκη, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου να επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία.

Στην ακόλουθη ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας από τη Σαντορίνη αναγνωρίζει τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα, αλλά τονίζει ότι όλοι θα πρέπει να σταθούν δίπλα στην ομάδα σε αυτή την πρώτη και ιστορική συμμετοχή στη Γ΄Εθνική, κρατώντας το όνομα του Πανθηραϊκού και τις Σαντορίνης ψηλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανθηραϊκού Α.Ο, έπειτα από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (26/02) αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή τη δήλωση παραίτησης του προπονητή της ομάδας μας κ. Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Όλοι όσοι απαρτίζουν την οικογένεια του Πανθηραϊκού, Διοίκηση, Τεχνικό Επιτελείο και Ποδοσφαιριστές, είναι απολύτως συνειδητοποιημένοι για τις ευθύνες που τους αναλογούν, αναφορικά με την πορεία της ομάδας και ιδιαιτέρως για τις δύο τελευταίες – ανόητες – εντός έδρας ήττες.  Στις δύσκολες αυτές ώρες, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε, αντιθέτως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και δυνατοί, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε επιτυχία της ομάδας.

Κατά τη μεταβατική αυτή χρονιά, που είναι και η πρώτη στην ιστορία του Πανθηραϊκού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχουν γίνει λάθη, τα οποία όμως μας κάνουν πιο έμπειρους και πιο δυνατούς ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Έχοντας στο πλευρό μας τους φίλους της ομάδας μας, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Προπονητής, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να κρατηθεί ψηλά το όνομα του Πανθηραϊκού και της Σαντορίνης, αρχής γενομένης από τον επόμενο, πολύ καθοριστικό εντός έδρας αγώνα με τον Ηλυσιακό, που θα γίνει την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Πανθηραϊκού.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares