Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 15:55

Να γιορτάσουμε όλοι οι Συριανοί την άνοδο στη Γ΄Εθνική

Ανάμικτα συναισθήματα με εκείνα της χαράς να υπερισχύουν έφερε στις τάξεις του ΑΟ σύρου το άκουσμα της είδησης ότι η ομάδα της Λάβας δεν θα ταξιδέψει στη Σύρου για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Η μη συμμετοχή της Λάβας στο συγκεκριμένο παιχνίδι, σημαίνει τρίποντο άνευ αγώνα για την ομάδα της Σύρου και κατάκτηση του πρωταθλήματος που μαζί με το Κύπελλο δίνουν το νταμπλ στον ΑΟ Σύρου.

Όπως είναι φυσικό, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τους λόγους τους να το γιορτάζουν από σήμερα.

Η είδηση έγινε γνωστή ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος και ο προπονητής Γιώργος Ρούσσος απολάμβαναν τον καφέ τους με τους Ραμπαβίλα και Κώτση σε γνωστό παραλιακό καφέ της Ερμούπολης.

Βέβαια κατά κάποιο τρόπο αυτή η απόφαση της Λάβας, χάλασε κάπως τη γιορτή που ετοίμαζε ο ΑΟ Σύρου, με τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο να τους καλεί όλους στη φιέστα του επόμενου Σαββάτου στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Άνω Μερά, όπου αναμένεται να δώσει το παρών ο πρώην διεθνής παίκτης του Παναθηναϊκού και πρωταθλητής Ευρώπης Άγγελος Μπασινάς και ίσως ακόμη ένας παλαίμαχος του Ολυμπιακού:

«Περιμέναμε  πολύ κόσμο στο συγκεκριμένο  παιχνίδι για να γιορτάσει μαζί μας. Δεν πειράζει  τους περιμένουμε το επόμενο Σάββατο στο γήπεδο για τον αγώνα με την Άνω Μερά για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί οι συριανοί την άνοδο της ομάδα του νησιού μετά από πολλά χρόνια σε επαγγελματική κατηγορία».

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares