Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017 18:51

Συγχαίρουμε Κ16 και Βουτσίνο… Η απομόνωση μας κάνει καλό

Με ανακοίνωση του ο Άγιαξ Σύρου συγχαίρει το 3ο τμήμα και τον προπονητή του Νίκο Βουτσίνο που θα συμμετάσχει σε Final Four που δεν είναι άλλο από την Κ16.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο Άγιαξ αφήνει αιχμές στις άλλες ομάδες ακαδημιών του νησιού, οι οποίες δεν επιθυμούν να αγωνίζονται μαζί του σε φιλικές αναμέτρήσεις.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Αίαντα (Ajax) Σύρου συγχαίρει την ομάδα Κ16 του συλλόγου και τον προπονητή της Νίκο Βουτσίνο για την μεγάλη νίκη μέσα στην Μύκονο και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων.

Μετά τις ομάδες Κ12 και Κ14 του συλλόγου μας, τώρα και τρίτη ομάδα συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο. Συνεχίζουμε την πορεία μας για τα γνωστά «λημέρια». Τα final  four και τις κατακτήσεις τίτλων.

Συνεχίζουμε την πορεία μας με συμμετοχή σε μεγάλα πανελλαδικά τουρνουά (Σοφικο Κορινθίας κ.α.),συμμετοχή στις εκδηλώσεις των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Ο.Π.Α.Π.

Μέχρι τον Ιούλιο θα «βαρεθείτε» να μας βλέπετε να παίζουμε μπάλα.

Εμείς δεν σταματάμε ποτέ.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά τις υπόλοιπες ομάδες της Σύρου που δεν μας κάνουν την τιμή να παίξουν μαζί μας. Μάλλον καλό μας κάνουν. Καλή επιτυχία σε όλους στις φιλικές αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares