Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017 17:54

Έξτρα 12αδα και το φιάσκο της Εθνικής συνεχίζεται

Δεν είμαστε μόνο εμείς αυτοί οι οποίοι εξέφρασαν την απορία τους πως γίνεται ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Γιώργος Ρούσης να μην καλέσει στην Εθνική ομάδα παίκτριες του φιναλίστ των δύο θεσμών (Πρωτάθλημα – Κύπελλο) της χώρα μας, Πανναξιακού.

Πλήθος αρνητικών σχολίων σε social media, αθλητικά site και βολεϊκά στέκια, ανάγκασαν την ΕΟΠΕ σε μία κίνηση που σαφώς δεν χρυσώνει το χάπι, καθώς σήμερα σε συμπλήρωμα της κατά κοινής ομολογίας «άστοχης» δεκαεξάδας ήρθαν να συμπληρωθούν ακόμη 12 παίκτριες, με το νούμερο των κληθέντων διεθνών να φτάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής ομάδας τις 28 παίκτριες!

Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι νέες κλήσεις παίζουν περισσότερο το ρόλο της «γλάστρας» αφύ δεν θα ακολουθήσουν την Εθνική ομάδα στις προπονήσεις, εκτός και αν αποχωρήσει κάποια αθλήτρια ή έχουμε κάποιον τραυματισμό.

Ουσιαστικά, με αυτή την σπασμωδική και πέρα για πέρα άστοχη κίνηση, η ΕΟΠΕ επιχειρεί να προστατεύσει τον νέο προπονητή της Εθνικής Ομάδας, και τεχνικό του Πανναξιακού Γιώργο Ρούση. Και όλο αυτό έγινε με κάπως «άτσαλο» τρόπο, αφού από όσο θυμόμαστε, ποτέ ξανά δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση της 22αδας για την εθνική, πόσο μάλλον 28αδας (!!!!)

Κανείς όμως δε μένει στο απυρόβλητο, καθώς ο κόουτς της νησιωτικής ομάδας δέχτηκε κριτική από οπαδούς, δημοσιογράφους, αλλά και συναδέλφους του για τις επιλογές του.

Για την ιστορία, στις 12 ''έξτρα'' αθλήτριες που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο είναι η πασαδορος του Πανναξιακού Κωσταντίνα Δρακουλίδου και οι συμπαίκτριες της Μαρία Οικονομίδου και Ξένια Κακουράτου... Ερωτηματικό αποτελεί το γεγονός ότι ούτε μέσα σε αυτή τη συμπληρωματική λίστα δεν υπάρχει χώρος για την ακραία του ΠΑΟΝ, Σία Τοτσίδου και την Παναγιώτα Διώτη που αγωνίστηκε στο υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Αναλυτικά οι αθλήτριες - συμπλήρωμα, είναι οι: Αθηνά Παπαφωτίου, Ευφροσύνη Αλεξάκου, Ευφροσύνη Μπακοδήμου, Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Αθανασία Φακοπουλίδου, Αναστασία Γεωργιάδου, Ξένια Κακουράτου, Ελένη Καρακάση, Ασημίνα Νικολογιάννη, Μαρία Οικονομίδου, Εβίτα Ξηντάρα, Δήμητρα Τζιαρλή.

 18318832_1655662867807873_580598378_o.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares