×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 21:36

Κλείστε τα.. να ξεμπερδεύουμε!

Το απολύτως κατανοητό σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, είναι το λουκέτο. Η πολιτεία δεν αφουγκράζεται, δεν συμπαραστέκεται, κάνει τον.. κινέζο!

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ μια γενικότερη στάση της πολιτείας απέναντι στις ανάγκες που έχει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, ως προς την οικονομική του στήριξη. Δεν θα πω ψέματα. Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον, έτσι ώστε να κάτσω να αρθρογραφήσω περί αυτού, είναι καταρχάς η επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων προς την ΕΠΟ, ζητώντας την οικονομική βοήθειά της. Δεύτερον είναι η σημερινή παρουσίαση στα γραφεία της ΕΟΠΕ, του νέου τεχνικού και των βοηθών της Εθνικής Ελλάδος γυναικών στο βόλεϊ. Η είδηση βέβαια είναι ότι η ομοσπονδία αδυνατεί να ανταποκριθεί στα έξοδα που προέκυψαν, μετά την πρόκριση των Εθνικών ομάδων παγκορασίδων και παμπαίδων στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά παρότι μόχθησαν να καταφέρουν να κερδίσουν την πρόκριση, τα όνειρά τους κάπου εδώ σταματάνε ελέω.. έλλειψης χρημάτων.

Άκουσον – άκουσον! Τα παιδιά και επαναλαμβάνω, κέρδισαν την πρόκριση με τόσο κόπο, αλλά το ίδιο το κράτος αδυνατεί να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια!


ΕΠΣ Κυκλάδων και στο βάθος… ΕΠΟ

Τι να πει κανείς για αυτή εδώ την κατάσταση. Πόσο θα αντέξει η ΕΠΣ των Κυκλάδων να συντηρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ώστε το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο να μπορεί να υπάρχει; Να μην αφανιστεί από τον χάρτη; Αναρωτήθηκε κανείς στην ΕΠΟ πως μπορούν οι νησιώτες, έχοντας την απόσταση μέσω.. θαλάσσης να είναι παράγοντας που δυσχεραίνει κατά πολύ την οικονομική τους οντότητα;

Αναρωτήθηκε κανείς πόσα έξοδα χρειάζονται ώστε μια ομάδα του Χ νησιού να μεταβεί σε άλλο μέρος; Και να φανταστεί κανείς ότι οι σύλλογοι έχουν μάθει όλα τα δρομολόγια απ’ έξω, να μπορούν κάθε φορά να μειώσουν τα έξοδα μετακίνησης. Πατέντα στην πατέντα είναι. Βάλε δε και που νησιά μεταξύ τους τον χειμώνα, δεν συνδέονται απευθείας και πρέπει να μεταβούν οι αποστολές στον Πειραιά για να πάνε λίγο πιο κάτω! Αυτό είναι ένα κεφάλαιο ξεχωριστό που θα μας απασχολήσει άλλη ώρα.

Η ΕΠΣ Κυκλάδων δεν ζητά ελεημοσύνη. Την βοήθεια της πολιτείας ζητά κύριοι. Τώρα να μου πεις ποιας πολιτείας, όταν ο αθλητισμός ήταν από τα πρώτα στοιχεία που «χτύπησε» η κρίση. Τι γίνεται λοιπόν στις χαμηλότερες κατηγορίες, εκεί που δεν υπάρχουν τηλεοράσεις, εφημερίδες, περιοδικά, Έχει αναρωτηθεί κανείς εκεί στην ΕΠΟ το τι μάχη γίνεται κάθε εβδομάδα, ώστε να γίνουν οι αγωνιστικές στην ώρα τους;

Προσωπικά θεωρώ ότι η ΕΠΟ δύσκολα θα βάλει το χέρι στη τσέπη. Όχι πάντως γιατί δεν θέλει... Εύχομαι να βγω ψεύτης.


Βόλεϊ και όνειρα μόνο εντός συνόρων αυστηρά!

Το λέει και ο υπότιτλος. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να γνωρίζουν όλες οι ακαδημίες, οι ομάδες, οι ίδιοι οι ιθύνοντες αυτών, πως και στη κορυφή να φτάσουν, την πρόκριση για την επόμενη φάση να πάρουν και είναι εκτός των οικονομικών της Ομοσπονδίας ή και του ίδιου του κράτους, εκεί θα σταματήσουν.

Η Εθνική παμπαίδων προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας και οι Παγκορασίδες στο Ευρωπαϊκό της Βουλγαρίας. Όλα καλά μέχρι εδώ. Από εκεί και πέρα όμως;

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ τόνισε ότι η Ομοσπονδία έδωσε σε οφειλούμενα παλαιών ετών γύρω στις 120.000 ευρώ. Ποιος τα είχε δημιουργήσει και γιατί πάλι παραμένει ακόμα στο άγνωστο. Το θέμα όμως είναι κύριοι το εξής.

Όταν τα παιδιά μας-σας, καταφέρουν και πιάσουν το όνειρο μιας πρόκρισης για την επόμενη φάση, που με τόσο κόπο κατόρθωσαν, αγωνιζόμενα με την ψυχή τους, τη δύναμη που απορρέει από μέσα τους, ποιος θα βγει να τους πει ότι η ΕΟΠΕ και η κάθε Ομοσπονδία δεν μπορεί να επιχορηγήσει αυτή την διάκριση που καταφέρανε, επειδή οι προηγούμενοι χρωστούσαν λεφτά και.. να μωρέ, έπρεπε να ξεχρεώσουν.. Να δω ποιος!

Κλείστε τα να ξεμπερδεύουμε, ή βρείτε άμεσα λύσεις κύριοι.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares