Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 22:32

Περήφανος για τις θετικές κριτικές, ραντεβού στο ''Tinos Cup 2018''

Το Tinos Cup κάθε χρόνο ανεβάζει το επίπεδο του, μετατρέποντας κάθε Ιούνιο το νησί της Παναγίας σε έναν χώρο γιορτής του ποδοσφαίρου.

Φέτος, η διαπίστωση ήταν κοινή, το Tinos Cup 2017 παρουσιάστηκε ακόμα πιο αναβαθμισμένο, χαρίζοντας απέραντη χαρά στους συμμετέχοντες που δεν ήταν άλλοι από τα μικρά παιδιά, που μαζί με τους συνοδούς τους πέρασαν όμορφες μέρες στη Τήνο.

Βέβαια, το πανέμορφο νησί κερδίζει πολλά μέσα από αυτή τη διοργάνωση και αυτό σιγά – σιγά γίνεται αντιληπτό στους θεσμικούς φορείς, που κάθε χρόνο, όλο και περισσότερο τείνουν χείρα βοηθείας για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Εμπνευστής και μπροστάρης αυτής της προσπάθειας είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και σήμερα τεχνικός διευθυντής της Παλλήνης, κ. Αντώνης Φώσκολος, ο οποίος, σαφέστατα ικανοποιημένος,  μας μίλησε για τη διοργάνωση:

«Ένα ακόμα Tinos Cup έφτασε στο τέλος του. Είμαι πολύ συγκινημένος, αλλά ταυτόχρονα πολύ ενθουσιασμένος από τις θετικές κριτικές και τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων. Ο στόχος αυτής της διοργάνωσης δεν είναι το ποιος θα βγει νικητής, αλλά το πως θα περάσουν πιο όμορφα τα παιδιά... και πιστεύω ότι τον φέραμε εις πέραν και με το παραπάνω. Δεσμεύομαι ότι κάθε χρονιά θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε καλύτεροι ώστε να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες όλο και περισσότερες παροχές».

Ο Αντώνης Φώσκολος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, λέγοντας:

«Κλείνοντας, θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συντέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης. Τον Δήμο Τήνου, κάτω από την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε το τουρνουά,  τον ΠΑΣ ΤΗΝΟΥ ως συνδιοργανωτή που φρόντισε να μην μας λείψει τίποτα και τους μεγάλους μας χορηγούς INTERAMERICAN - GOLDEN STAR FERRIES - Ποτοπωλείων ZAROS - Ρεμετζο cafe - Tinos About,  καθώς και τον γιατρό του τουρνουά, Αθλίατρο - Ορθοπαιδικό κ. Κοντοβαζαινίτη Παναγιώτη. Τέλος να ευχαριστήσω την 15μελη ομάδα μου που έδωσε τα πάντα για να πάνε όλα τέλεια... ραντεβού του χρόνου λοιπόν... σας περιμένουμε όλους στο ''Tinos Cup 2018''».

JGJHGJGK.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares