×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017 11:56

Διευκρινήσεις Πανναξιακού για δημοσιεύματα και Βάβουλα

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των τμημάτων Μπάσκετ του συλλόγου να βρίσκονται λίγο πριν το τζάμπολ, καμία ομάδα του Μπασκετικού Πανναξιακού δεν έχει μπει ακόμα στο παρκέ, ενώ όπως αποκάλυψε χθες ο καλός συνάδελφος Γιάννης Νοταράς ο σύλλογος έχει εντείνει τις προσπάθειες του για να βρει τον αντικαταστάτη του Τάσου Βάβουλα, ο οποίος όπως φαίνεται έχει αφήσει τεράστιο κενό.

Μάλιστα η ομάδα της Νάξου, θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα της ανησυχίας που υπάρχει σχετικά με το μέλλον του Μπάσκετ, εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει ότι η μοναδική πηγή έγκυρης ενημέρωσης είναι το σάιτ του συλλόγου. Βέβαια ο σύλλογος αναφέρεται στις επίσημες ανακοινώσεις και όχι στα δημοσιεύματα που καλύπτουν το ρεπορτάζ του συλλόγου.

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση συνυπογράφει και ο πρώην τεχνικός Τάσος Βάβουλας, καθώς αναφέρεται αυτό που έχουμε τονίσει αρκετές φορές, δηλαδή την αποχώρηση του ίδιου για προσωπικούς λόγους και τη συνέχιση της προσφοράς του με άλλους τρόπους στο σωματείο της Νάξου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ συνεχίζει την πάγια τακτική του συλλόγου να μην απαντά σε δημοσιεύματα που αφορούν είτε μεταγραφολογία είτε παρασκηνιακά και «αποκλειστικά» ρεπορτάζ που αφορούν τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους της ομάδας μας ότι το μοναδικό μέσω επικοινωνίας του συλλόγου είναι η ιστοσελίδα του www.paon. gr και ποτέ δεν θα υιοθετήσουμε τακτικές με  υποτιθέμενα αποκλειστικά ρεπορτάζ δίνοντας «διαρροές» σε φιλικά προσκείμενες ιστοσελίδες ή εφημερίδες.

Αναφορικά με την «αποχώρηση» του Τάσου Βάβουλα από τον Πανναξιακό, ενημερώνουμε τους φίλους του Ναξιακού μπάσκετ και ειδικότερα του Πανναξιακού μας, ότι έπειτα από συναντήσεις του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου με τον επί σειρά ετών προπονητή των ακαδημιών μας και περσινό προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Γ’ εθνική κατηγορία, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι:

Μετά την ομολογουμένως κουραστική περσινή σεζόν ο προπονητής ζήτησε να απέχει για ένα χρονικό διάστημα από τα προπονητικά του καθήκοντα στην ανδρική ομάδα και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του και στην επιχείρηση που διατηρεί.

Επίσης οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφιερώσει τον χρόνο που θα ήθελε ο ίδιος στα τμήματα υποδομών, παρ όλα αυτά διαβεβαίωσε το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ότι θα είναι κοντά στον σύλλογο όποτε του ζητηθεί.

Δήλωσε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο τον σύλλογο του Πανναξιακού προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια του αλλά και το γυμναστήριο του στα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου.

Μετά από όλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι όχι μόνο δεν βγήκε «διαζύγιο» του Πανναξιακού με τον Τάσο Βάβουλα, αλλά οι δύο πλευρές συνεργάζονται σε άριστο κλίμα.

Ευχαριστούμε τον προπονητή Τάσο Βάβουλα για την προσφορά του όλα τα χρόνια στα τμήματα μπάσκετ (ανδρών και υποδομών) και ευχόμαστε σύντομα να ξαναβρεθεί στο τιμόνι του τμήματος, μία θέση που θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ, Τάσος Βάβουλας

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares