Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 18:44

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην καλή προετοιμασία της ομάδας

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Φοίνικα μετά το πέρας των δύο σημαντικών τουρνουά στα οποία έλαβε μέρος και τα οποία θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην καλή προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή τους διοργάνωση.

Πρώτα απ’ όλα την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την στήριξη και την εκ νέου αναβίωση του Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Νοτίου Αιγαίου.

Κατόπιν τις ακτοπλοϊκές εταιρίες Blue Star Ferries και Golden Star Ferries για τις δωρεάν μετακινήσεις των ομάδων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά, αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξη τους στο νησί μας, καθώς και τα ξενοδοχεία «Dolphin Bay”, “Blue Harmony” και «Παλλάδιον» για την άψογη συνεργασία και την υψηλού επιπέδου φιλοξενία των ομάδων. Επίσης τα εστιατόρια «Γιάννενα», «Πέτρινο», «Πλώρα Πρίμα», «Ιθάκη του Αή», «Συριανή Κουζίνα», αλλά και την «Παγίδας Express» για τις μετακινήσεις των ομάδων.

Το Δ.Σ. αισθάνεται επίσης της υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Συριανό Πολιτευτή της Ν.Δ. Γιώργο Βακόνδιο για ότι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας.

Τέλος, τις ομάδες τις οποίες μας τίμησαν με την συμμετοχή τους, το προσωπικό του Αθλητικού Κέντρο του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, για την πολύτιμη βοήθειά του και τους φιλάθλους μας που με την παρουσία τους και την οικονομική τους ενίσχυση βοήθησαν στην επιτυχημένη αυτή διοργάνωση.

Το Δ.Σ. Α.Ο. Φοίνικα Σύρου 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares