Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 21:28

Δαβιλάς: Το οικογενειακό κλίμα με έκανε να πω το ναι για 4η χρονιά

Πριν από τρία χρόνια ο Γιαννης Δαβιλάς ασφάλιζε το τελευταίο κουμπί της βαλίτσας του για να αφήσει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο με προορισμό εκείνο των Κυκλάδων.

Σήμερα, ο ικανότατος μέσος που γαλουχήθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Αθηνών, αισθάνεται δικαιωμένος για αυτή την απόφαση αφού η μεταγραφή του στη Θύελλα Καμαρίου τον αναγέννησε, τον έκανε να αποδώσει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα να φτάσει στο everest του Νομού πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου και πρωταθλήματος.

Από συνδετικούς κρίκους για το συγκρότημα του Κώστα Μιχάλη, ο βραχύσωμος μέσος με έξι γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έβαλε με τη σειρά του ένα μικρό λιθαράκι ώστε η ομάδα από το Καμάρι να σαρώσει τα πάντα φέτος το πέρασμα της.

Η νέα σεζόν θα τον βρει σε γνώριμο περιβάλλον για εκείνον, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Κυκλάδων, καθώς σήμερα το πρωί ο βιρτουόζος παίκτης βρέθηκε με τον ισχυρό άνδρα της Θύελλας Καμαρίου, κ. Βαγγέλη Φουστέρη και η θετική έκβαση αυτού του ραντεβού ήταν θέμα λεπτών.

Το οικογενειακό και θετικό κλίμα πάνω στο οποίο έχουν επενδύσει οι νταμπλούχοι Κυκλάδων δείχνει ότι τους ακολουθεί και στη Γ΄Εθνική, αφού οι μέχρι τώρα συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές έχουν μετατραπεί σε τυπικού χαρακτήρα ραντεβού, με τις θετικές απαντήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε όταν του προτάθηκε να παραμείνει στους Καμαριανούς λέγοντας:

"Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ για 4η χρονιά με την ομάδα. Το οικογενειακό κλίμα και η συνεργασία με την διοίκηση και την ομάδα γενικότερα είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που με κάνουν να συνεχίζω να προσφέρω στο Καμάρι. Εύχομαι εγώ και οι συμπαίκτες μου να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε".

Η ανακοίνωση της ομάδας...

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares