Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 12:48

Κουκάς: Ο ΑΟ Μυκόνου δεν τα παρατάει ποτέ

Δυνατός, ενισχυμένος και έτοιμος για να προχωρήσει με σταθερά βήματα σε ένα δύσκολο φαίνεται πως είναι ο ΑΟ Μυκόνου. 

Οι εκλογές που έγιναν στον "κυανόλευκο" σύλλογο, έβγαλαν μια δυνατή διοίκηση, με πρόσωπα που βοηθούν ανελλιπώς και αποτελούν τους υποστηρικτές της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Οι Μυκονιάτες ετοιμάζουν το πλάνο για τη νέα χρονιά, με τη βασική προτεραιότητα αποτελεί η συγκρότηση σε σώμα της νέας διοίκησης.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με το πρόσωπο που βρίσκεται στην κεφαλή της ομάδας τα τελευταία χρόνια, τον Αλέξανδρο Κουκά, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος μετά απο τα αποτελέσματα των εκλογών αφήνοντας το στίγμα του για τα όσα επακολουθήσουν.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

''Έγιναν οι εκλογές προκειμένου να κάνουμε σωστά βήματα. Είχαμε προγραμματίσει μετά το πέρας της τριετίας να γίνει η διαδικασία και έγινε. Υπάρχουν 20 πρόσωπα που βρίσκονται στο συμβούλιο και ο καθένας εξ αυτών θα βοηθήσει το κάθε τμήμα με τον τρόπο του.

Όσον αφορά το τμήμα του ποδοσφαίρου θα προχωρήσουμε κανονικά. Θα γίνουμε σε σώμα τις επόμενες ημέρες και θα καθίσουμε να οριοθετήσουμε τους στόχους. Πρέπει να γίνει διεξοδική συζήτηση γύρω απ' όλα τα θέματα και μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις. Μπήκαν και κάποια νέα πρόσωπα στο συμβούλιο που έχουν όρεξη και θεωρώ ότι θα βοηθήσουν''.

6314f523af56e5bb53f185c5baef3c32_XL.jpg

Στη συνέχεια, ο γνωστός επιχειρηματίας παρέθεσε το δικό του σχόλιο για τις ακαδημίες υπογραμμίζοντας:''Θα ενισχυθεί και άλλο η ακαδημία. Θα ενσωματώσουμε περισσότερους προπονητές και μέλη στο τεχνικό επιτελείο προκειμένου να ανεβάσουμε το επιπεδο μας. Υπάρχουν 220 αθλητές στις ακαδημίες και θα δούμε στο τέλος σε ποιες διοργανώσεις θα λάβουμε μέρος ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών''.

Ερωτηθεις για την περσινή χρονιά, ο Αλέξανδρος Κουκάς δήλωσε: ''Κατάφερε να πετύχει την άνοδο η Θύελλα για τον α ή β λόγο. Αυτό έγινε όμως εμείς προχωράμε κανονικά. Ο ΑΟ Μυκόνου ξέρετε ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Είμαστε το πιο δυνατό σωματείο στις Κυκλάδες τα τελευταία 20 χρόνια και θα πορευόμαστε με την ίδια φιλοσοφία στο μέλλον''.

6984d711bb5548a9a9a6c552adeffe1d_XL.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares