Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018 23:09

Γ. Φώσκολος: Τρώγοντας έρχεται η όρεξη-Τα λάθη του παρελθόντος μας έκαναν πιο δυνατούς

Αισιόδοξος, ότι ο ΑΟ Σύρου θα ζήσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος κάνοντας μεθοδικά βήματα εμφανίστηκε ο επι σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Φώσκολος μετά την εκλογική διαδικασία που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Αφού περιέγραψε πως κύλησε η διαδικασία, ο γνωστός επιχειρηματίας, μέσω του sportcyclades.gr έστειλε το μήνυμα του για τις ενέργειες που θα επακολουθήσουν, κάνοντας γνωστό ότι εισχώρησαν νέοι επιχειρηματίες στη διοίκηση, η οποία την Τετάρτη θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Παράλληλα, έστειλε αισιόδοξο μήνυμα στον κόσμο, λέγοντας ότι τα λάθη του παρελθόντος έχουν κάνει τους παράγοντες πιο... σοφούς και δυνατούς.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

''Για εμάς σήμερα είναι μεγάλη επιτυχία αφού σημειώθηκε ρεκορ ψήφων μετά από αρκετά χρόνια. Ψήφισαν 61 άτομα. Μας χαροποιεί αυτό μετά απο αποχή ενός έτους που υπήρχε στην ομάδα.

Έχουν μπει νέα πρόσωπα στο συμβούλιο που είναι επιχειρηματίες από το νησί. Την Τετάρτη θα συγκροτηθούμε σε σώμα και σιγά σιγά θα αρχίσει η δράση''.

Ερωτηθείς για το πως θα κινηθεί στο έμψυχο δυναμικό και τις κινήσεις θα γίνουν από τη διοίκηση, ο κ. Φωσκολος είπε

"Ο στόχος μας είναι να φέρουμε τους Συριανούς παίκτες στο σύλλογο και σιγά-σιγά να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Τώρα για το τι θα επακολουθήσει δεν ξέρουμε αλλά όπως ξέρετε και εσείς τρώγοντας έρχεται η όρεξη''.

ca7105b41af69b876bdd4f8a4bfe2a5a_Generic.jpg

Στη συνέχεια έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο λέγοντας: ''

"Τα λάθη του παρελθόντος μας έχουν διδάξει. Είμαστε πιο έμπειροι και πιο δυνατοί'.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares