Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 20:41

Ευχαριστώ για το f4 Παγκορασίδων από τον Ποσειδώνα Τήνου

Πηγή φωτογραφίας tinostoday.gr Πηγή φωτογραφίας tinostoday.gr

Στις 16-17/7/2018 διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο νησί μας το Final 4 παγκορασίδων Κυκλάδων στο άθλημα της πετοσφαίρισης.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε έναν εξαιρετικό επίλογο για την ομάδα βόλεϊ του νησιού μας, τον Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΤΗΝΟΥ. 

Στο Final 4 συμμετείχαν ο Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ, ο Α. Ο. ΘΗΡΑΣ, ο Α. Σ. Ε. ΝΕΩΡΙΟΥ, και ο Α. Ο. ΠΑΡΟΥ. Τα κορίτσια της ομάδας μας κατέκτησαν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, ένας τίτλος που είναι ο μεγαλύτερος μέχρι στιγμής, για την ομάδα μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά καθώς και στον προπονητή τους, τον Γιώργο Αλτουβά, που με το πάθος του για το βόλλεϊ κατάφερε παρά το δύσκολο πρόγραμμα προπονήσεων καθώς και τις συνεχείς υποχρεωτικές μετακινήσεις του, να φέρει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους μας. Η δουλειά και το πείσμα όλων, έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ε. Ο. ΠΕ. που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας, καθώς και τους ανθρώπους της που βρέθηκαν κοντά μας σ’ αυτή τη γιορτή, τον κ. Καβαλιεράκη Τάκη, ταμία και τεχνικό σύμβουλο της Εθνικής ομάδας καθώς και τον κ. Μπακοδήμο Γιώργο, ομοσπονδιακό προπονητή της εθνικής παμπαίδων. Οι εκπρόσωποι της ομοσπονδίας αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τη διοργάνωση και την ομάδα μας, συγχάρηκαν τις αθλήτριές και διαβεβαιώνοντας μας ότι θα είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε στο μέλλον, μας γέμισαν αισιοδοξία!

Επίσης ευχαριστούμε την τοπική επιτροπή Κυκλάδων για τη σημαντική συμβολή της στη διοργάνωση των αγώνων.

Ειδική ευχαριστία θα πρέπει να δωθεί στη Δέσποινα Δαρζέντα η οποία ακούραστη βοήθησε καταλυτικά στην παρουσίαση των αγώνων.

Τέλος, τίποτα δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια των χορηγών αλλά και όσων συνέβαλλαν με κάθε τρόπο ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή του βόλλεϊ στο νησί μας. Είμαστε ευγνώμονες και ευχόμαστε ότι καλύτερο σε όλους!

Η δουλειά και οι θυσίες των παιδιών απέδωσαν καρπούς. Ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι και στο μέλλον, να γευτούν μεγαλύτερες και ομορφότερες χαρές. Στόχος μας είναι μέσα από το άθλημα της πετοσφαίρισης τα παιδιά να γνωρίσουν τον αθλητισμό, αποκομίζοντας αυτήν την εμπειρία να κοινωνικοποιηθούν και να γίνουν αρωγοί του. 

 

Με εκτίμηση

Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΗΝΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares