Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018 16:03

Θανάσης Διγγελίδης: Δεν λέω αντίο, λέω εις το επανιδείν

Ο Γυμναστής Θανάσης Διγγελίδης που ήταν ένας από αυτούς τους ανθρώπους που έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο για την κατάκτηση του νταμπλ από τη Θύελλα Καμαρίου, δεν θα συνεχίσει να είναι μέλος του τιμ των ''Καμαριανών''.

Συγκεκριμένα ο άμεσος συνεργάτης του Κώστα Μιχάλη, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, οι οποίες ήταν γνωστές στους ανθρώπους της Θύελλας Καμαρίου, θα επιστρέψει στον τόπο διαμονής της οικογένειας του, την Αθήνα.

Ο Θανάσης Διγγελίδης έχει αφήσει το στίγμα του στις Κυκλάδες, καθώς έχει ήδη κατακτήσει 2 νταμπλ (Πανθηραϊκός – Θύελλα), μετρώντας ισάριθμες ανόδους στη Γ΄Εθνική.

Οι άρτιες γνώσεις του πάνω στην εκγύμναση, την αποθεραπεία και το χτίσιμο της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών τον καθιστούν ως έναν από τους καταξιωμένους και πιο περιζήτητους γυμναστές στον χώρο το ποδοσφαίρου και το βέβαιο είναι ότι η επαγγελματική του αποκατάσταση θα είναι άμεση.

Όσο αφορά την πρώην του ομάδα, τη Θύελλα Καμαρίου, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, υπάρχει ήδη συμφωνία με τον αντικαταστάτη του Θανάση Διγγελίδη, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ευχαριστώ

Ο ίδιος, είχε μία άψογη συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας της Θύελλας Καμαρίου, αλλά και με τον προπονητή κ. Κώστα Μιχάλη, πράγμα το οποίο γίνεται αντιληπτό μέσα από τη «θερμή» ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Ευχαριστήρια ανακοίνωση του γυμναστή της Θύελλας Καμαρίου Θανάση Διγγελίδη.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο της ομάδας του Καμαρίου για τις ωραίες στιγμές που βίωσα μαζί τους. Στην κατάκτηση του Νταμπλ και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Θα ήθελα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω τον κ. Βαγγέλη Φουστέρη μιας και υπήρξα προσωπική του επιλογή, τον πρόεδρο της ομάδα κ. Ιωσήφ Βλαβιανό, τον Γενικό Αρχηγό κ. Ρούσσο Κωνσταντίνο και τέλος τον λαμπρό άνθρωπο και εξαίρετο προπονητή που λέγεται Κώστας Μιχάλης. Ευχαριστώ όλον τον φίλαθλο κόσμο του Καμαρίου, ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου δεν λέω αντίο, λέω στο επανιδείν. Τέλος εύχομαι στην ομάδα να κάνει μία αξιοσημείωτη στη Γ΄Εθνική κατηγορία και είμαι βέβαιος ότι ο πρώτο και κύριο στόχος της ομάδας για την παραμονή έχει σχεδόν προεξοφληθεί».

32943948_1843413969295444_7680548380300279808_o.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares