Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 11:21

Η επιστροφή ενός ηγέτη στον Πανναξιακό μετά από χρόνια!

Τα τελευταία χρόνια ίσως έχει μείνει μακριά από τις επιτυχίες που τον έχουμε συνηθίσει. 

Άλλωστε, με συνεχή παρουσία στην Γ' και Δ' Εθνική, δίνοντας ματς με την ΑΕΚ, τον Ιωνικό και πολλές άλλες ιστορικές ομάδας ο Πανναξιακός απέδειξε ότι του αρέσουν τα δύσκολα. 

Παρ' όλα αυτά οι οικονομικές δυσκολίες, η αδιαφορία προσώπων του νησιού να βοηθήσουν τον ιστορικότερο σύλλογο του νησιού τον έχουν φέρει σε μια θέση να κινείται στα επίπεδα που δεν είναι συνηθισμένα για εκείνον.

Χθες το βράδυ, οι Κυκλαδίτες είδαν μια μεγάλη επιστροφή να σηματοδοτείται γεγονός που σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου. 

Συγκεκριμένα μετά από 13 χρόνια ο Γιάννης Κωστόπουλος επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά και σίγουρα η κίνηση αυτά θα αποβεί ασφαλώς απόλυτα επιτυχημένη απ' όλες τις πλευρές.

jonh.jpg

Αρχικά, η ομάδα της Νάξου θα αποκτήσει έναν ηγέτη εντός και εκτός γηπέδου αφού με την εμπειρία του ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα ανεβάσει το επίπεδο του σωματείου.

Τα στοιχεία της ηρεμίας, τη δυναμικότητας και της όρεξης να βοηθήσει θα αποτελέσουν την πυραμίδα προκειμένου ο Πανναξιακός να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής, προκειμένου το γήπεδο να γεμίσει και σιγά-σιγά η φλόγα... να ανάψει ξανά.

kaka.jpg

Ο ''Κωστό'' επέστρεψε, και σιγά-σιγά θα πρέπει να παίρνουν και άλλοι Ναξιώτες αυτό το δρόμο προκειμένου ο Πανναξιακός να αγωνιστεί εκεί που πρέπει στις εθνικές κατηγορίες.

Με αυτή την κίνηση η διοίκηση της ομάδας δείχνει ότι κινείται δυνατά εντάσσοντας στο ρόστερ του συλλόγου ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν περάσει από τις εθνικές κατηγορίες της Football League και της Football League 2.


 

Πανναξιακός: «Σεισμική δόνηση» με την επιστροφή Κωστόπουλου


kos.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares