Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 12:18

Μιχάλης: Να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο ματς (vid)

Την περσινή χρονιά, η δουλειά του απέφερε καρπούς αφού είδε την ομάδα του να κατακτάει το νταμπλ στις Κυκλάδες.

Ο λόγος για τον προπονητή της Θύελλας Καμαρίου, Κώστα Μιχάλη, ο οποίος μίλησε στο sportcyclades.gr για τη νέα χρονιά που θα βρει το σύλλογο στην Γ' Εθνική λέγοντας: ''Εμείς έχουμε βάλει σαν στόχο να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Να μπορέσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να παραμείνουμε στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο προκειμένου να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο κοντά μας. Ασφαλώς υπάρχουν και κάποιοι άλλοι στόχοι που έχουν να κάνουν και με το Κύπελλο Ελλάδας, το Κύπελλο Κυκλάδων και με το Σούπερ Καπ εφόσον γίνει. Από εκεί και πέρα, όμως τα έχουμε βάλει όλα σε μια τάξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά''.

Ερωτηθείς εάν είναι προβληματισμός από το γεγονός ότι η ομάδα του θα κληθεί να είναι έτοιμη πιο νωρίς με δεδομένο ότι συμμετέχει στο Κύπελλο Ελλάδας, ο επιτυχημένος προπονητής πρόσθεσε: ''Η αλήθεία είναι ότι υπάρχει μια ιδιαιτερότητα. Η ομάδα η συγκεκριμένη άρχισε τέλος Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Εμείς το πρώτο παιχνίδι θα το παίξουμε στις 26 Αυγούστου κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ μικρός ο χρόνος για να έχουμε την ομάδα έτοιμη και όπως τη θέλουμε εμείς. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα με βοηθήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι ο γυμναστής, κ. Μπεκρής. Τουλάχιστον θα επιδιώξουμε να έχουμε την ομάδα σε αυτό το παιχνίδι στην καλύτερη δυνατή της κατάσταση και να συνεχίσουμε το μοντάρισμα στην ομάδα για να είμαστε έτοιμοι στις 23 Σεπτεμβρίου όπου ξεκινάει το πρωτάθλημα''.

Σε ερώτηση εάν ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί, ο Μιχάλης είπε: ''Νομίζω ότι ο σχεδιασμός έχει γίνει έτσι ώστε να στηρίξουμε τα παιδιά που είχαμε στο περσινό κορμό. Κρατήσαμε 19 παίκτες, πήραμε πέντε μεταγραφές και θεωρώ ότι μπορούμε αυτή τη στιγμή να αντέξουμε το βάρος της Γ' Εθνικής. Εαν δούμε ότι δεν έχουμε κάνει κάτι σωστό έχουμε το χρονικό περιθώριο να το διορθώσουμε''.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares