Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 11:32

Κωτσαρής: "Κάποιοι δεν με σεβάστηκαν"

Δηλώσεις με αιχμές και υπονοούμενα κατά την αποχώρηση του από τον Πανναξιακό άφησε ο πρώην, πλέον, άσος της ομάδας, Κώστας Κωτσαρής. 

Ο ίδιος αφού, μέσω του sportcyclades.gr, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι αποχωρεί από τον Πανναξιακό, ενώ, στη συνέχεια υπογράμμισε ότι κάποια πρόσωπα από την ομάδα δεν το σεβάστηκαν.
Αναλυτικά, η δήλωση του:


"Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την στήριξη τους προς το πρόσωπο μου όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίστηκα στην ομάδα. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και έτσι και για μένα ήρθε η στιγμή της αποχώρησης μου από την ομάδα με την οποία δέθηκα όσο καμία άλλη στην καριέρα μου παρ' όλο που έχω αγωνιστεί σε πολλές ομάδες μέχρι σήμερα.

Αποχωρώ με μια μεγάλη πικρία και ο λόγος είναι ότι δεν με σεβάστηκαν κάποιοι άνθρωποι στους οποίους έχω δώσει πάρα πολλά, σε θέματα αγωνιστικά αλλά και κυρίως εξωαγωνιστικά. Αγωνιστικά δεν είμαι εγώ αυτός που θα με κρίνει, αλλά όλοι όσοι παρακολουθούν την ομάδα μπορούν να ξέρουν τι έχω προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια εδώ.

Κάναμε μια συζήτηση αυτές τις μέρες και κάποια πράγματα που άκουσα δεν μου άρεσαν καθόλου και ένιωσα αυτή την ασέβεια που προανέφερα προς το πρόσωπο μου που με έκανε να πάρω την απόφαση να αποχωρήσω. Ο λόγος δεν είναι οικονομικός σε καμία περίπτωση και όλα αυτά τα χρόνια βοήθησα την ομάδα και σε αυτό το κομμάτι με τον τρόπο μου για όσους δεν ξέρουν και μπορεί να νομίζουν ότι έπαιρνα μεγάλα ποσά ή οτιδήποτε άλλο. Ποτε δεν έβαλα το οικονομικό κομμάτι πάνω από την ομάδα και το έκανα γιατί πραγματικά αγαπώ την ομάδα.

Αλλά για άλλη μια φορά θα πω και θα κλείσω εδώ, ότι εγώ στη ζωή μου έχω μάθει να εκτιμώ και να σέβομαι και δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται και δεν εκτιμούν τίποτα βλέποντας μόνο το συμφέρον τους. Εύχομαι ολόψυχα λοιπόν καλή συνέχεια στην ομάδα και μακάρι να πραγματοποιήσει τους στόχους που θα θέσει".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares