Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 20:03

Αργυρός: Να πάμε τον ΑΟ Μυκόνου εκεί που αξίζει

Ο Άγγελος Αργυρός αποτελεί τον επόμενο ποδοσφαιριστή που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΟ Μυκόνου. 

Ο ικανότατος αμυντικός με καταγωγή από τη Σύρο, μέσω του sportcyclades.gr ανέλυσε τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση, με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής:

''Θα δώσω το 101% των δυνατοτήτων μου ώστε να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας. Ελπίζω να δώσουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση πέρυσι. Είμαι σίγουρος ότι με πολύ δουλειά θα τα καταφέρουμε. Όσον αφορά για τους λόγους που παρέμεινα στο σύλλογο, αυτό έγινε διότι η διοίκηση έδειξε με τη θέληση της ότι ήθελε να παραμείνω στο δυναμικό της ομάδας, οπότε, με τη σειρά μου δεν είχα λόγο να αρνηθώ''.

Ερωτηθείς, για τους στόχους της επόμενης σεζόν, ο Αγγελος Αργυρός δήλωσε: ''Δεν είναι ώρα να πούμε πολλά λόγια. Το μόνο που έχω να δηλώσω είναι ότι θα πρέπει να πάμε τον ΑΟ Μυκόνου εκείνη που της αξίζει''. 

Για την προσπάθεια που κάνει η πρώην του ομάδα, ο ΑΟ Σύρου ενόψςι της νέας χρονιάς ο Αργυρός είπε: ''Έχει κάνει κάποιες καλες κινήσεις. Θα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει όπως κάνει κάθε χρόνο. Έχει βάρη όνομα και όταν παίζεις για αυτήν την ομάδα πρέπει να τιμας τη φανέλα''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares