Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 11:56

Μιχάλης: Παρουσιάσαμε δυο πρόσωπα

Χαμηλούς τόνους διατήρησε ο προπονητής της Θύελλας Καμαρίου μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον Πανθηραϊκό.

Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του παρουσίασε δυο πρόσωπα και ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να παρουσιαστεί η Θύελλα έτοιμη στο ματς της Κυριακής με την Κηφισιά για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

'Βγάλαμε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από το παιχνίδι. Ένα φιλικό το οποίο θα μας βοηθήσει ειδικά στο α' ματς που έχουμε με την Κηφισιά και είναι τόσο νωρίς. Δεν είμαστε η αλήθεια είναι έτοιμοι. Παρ' όλα αυτά ευελπιστούμε την Κυριακή θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο έτσι ώστε να ανταμείψουμε και τον κόσμο που ήρθε για ακόμη μια φορά κοντά μας στο γήπεδο αλλά και τα παιδιά που κάνουν τρομερή προσπάθεια αυτές τις ημέρες''.

Για την μη χρησιμοποίηση του Μάριου Αργυρίου, ο κόουτς των πρωταθλητών Κυκλάδων είπε:

''Ο Μάριος αντιμετωπίζει τραυματισμό. Έχει ελαφρά σύσφιξη στη γάμπα και προσπαθήσαμε να τον προστατέψουμε. Ήταν περισσότερο προληπτικό. Κάνει θεραπείες και σύντομα θα είναι κοντά μας''. 

Ερωτηθείς εάν με την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα θεωρεί πως χρίζει μεταγραφική ενίσχυση περαιτέρω ο Κώστας Μιχάλης δήλωσε:

''Όχι θεωρώ ότι εμείς είχαμε δυο πρόσωπα στο παιχνίδι. Πρέπει να ισορροπήσουμε και να βρούμε την ταυτότητα μας με βάσει τις προηγούμενες χρονιές. Δεν πρέπει να χάσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares