Σάββατο, 01 Σεπτεμβρίου 2018 23:16

Μιχάλης: Αυτη η ήττα μας φανέρωσε στοιχεία που θα πρέπει να διορθώσουμε

Το απόγευμα του Σαββάτου η Θύελλα Καμαρίου γνώρισε μια πολύ βαριά ήττα από τον Γιούχτα στις Αρχάνες με 6-1. 

Σίγουρα, η απογοήτευση είναι το στοιχείο που έχει σκεπάσει το στρατόπεδο των Καμαριανών, ωστόσο, ο Κώστας Μιχάλης έστειλε σύνθημα ανασύνταξης στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το ματς λέγοντας:

''Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Το πρώτο πράγμα που μας ενδιέφερε ήταν να δούμε την κατάσταση των παιδιών που βρίσκονται στο ρόστερ. Χρησιμοποιήσαμε 20 παίκτες και επειδή ουσιαστικά άλλο φιλικό για να μπορέσουμε να δούμε κάποια πράγματα δεν έχουμε, έπρεπε να δοκιμάσουμε τους παίκτες και να δούμε κάποια πράγματα. Δεν είναι η πραγματική η εικόνα για 6-1, παρ' όλα αυτά είναι μια βαριά ήττα η οποία όπως και να έχει δεν είναι καλό να γίνεται σε καμία των περιπτώσεων.

Τι μπορεί να κερδίσει η Θύελλα Καμαρίου από αυτή την ήττα;

''Το βασικό που μπορούμε να κερδίσουμε από το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, είναι ότι όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η κατηγορία που θα αγωνιστούμε είναι ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη. Οι έδρες που θα πάμε να παίξουμε, οι περισσότερες είναι κάστρα, και εάν η ομάδα σε κάθε ματς δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων της δεν θα μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Η ήττα είναι βαριά πραγματικά αλλά εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτό. Έχουμε άλλα πράγματα που πρέπει να βρούμε και να διορθώσουμε και νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι μας έδωσε πάρα πολλά στοιχεία από αυτά που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να φτιάξουμε την ομάδα ακόμη καλύτερη''.

Θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό; 

''Όχι συνεχίζω να πιστεύω ότι το υλικό της ομάδας είναι ανταγωνιστικό και πάρα πολύ καλό χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εάν βρεθεί κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο δεν θα το αξιοποιήσουμε'' 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares