Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018 12:29

Γελαδάρης: Η Θύελλα Καμαρίου ήταν ιδανική επιλογή

Πήρε την ευκαιρία στο φιλικό με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και ο Λάζαρος Γελαδάρης απέδειξε ότι πρόκειται για πρόσωπο που είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα της Θύελλας Καμαρίου.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Βολου βγάζοντας αρκετή ενέργεια στο παιχνίδι του έδειξε ότι μπορεί να .. χτυπήσει θέση βασικού στην αρχική ενδεκάδα, και, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να μοιραστεί με τον κόσμο τις πρώτες του εντυπώσεις.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Για επέλεξες τη Θύελλα Καμαρίου;

Είχα αρκετές προτάσεις το καλοκαίρι, επέλεξα όμως την Θύελλα γιατί ήταν η καλύτερη επιλογή για το μέλλον μου. Τόσο διοικητικά όσο και ποδοσφαιρικά είναι υγιείς ομάδα και έτσι δεν το σκέφτηκα και πολύ για να έρθω.

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας σας;

Στόχος της ομάδας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Επίσης έχουμε το κύπελλο Ελλάδας με την Σπάρτη την Κυριακή, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε και να μπούμε στους ομίλους. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό για το Σούπερ Καπ που θέλουμε να το κερδίσουμε.

-Ποιες ειναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Αρχικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από εκεί και πέρα μέσα από μια καλή χρονιά με την Θύελλα η φιλοδοξία μου είναι να παίξω σε μεγαλύτερη κατηγορία.

-Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις απο την ομαδα;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις για την ομάδα είναι θετικές. Η Θύελλα είναι μια νεοφώτιστη ομάδα στην Γ' Εθνική και κυριαρχεί ο ενθουσιασμός. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και παιχνίδι με παιχνίδι θα... δέσουμε πιο πολύ μεταξύ μας. Θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και θα παλεύουμε κάθε Κυριακή για την νίκη.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares