Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018 11:06

Σπαής: Με τον Πανναξιακό όλες οι ομάδες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΠΑΣ Νάξου στον 3ο όμιλο σύμφωνα με τον προπονητή του Νίκου Σπαή, στην τοποθέτηση που έκανε στο sportcyclades.gr μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

''Αρκετά βατή η κλήρωση για την ομάδα του ΠΑΣ Νάξου αφού θα δώσουμε δυο ματς εντός νησιού, ένα με τον ΑΟ Καρτεράδου και ένα με τον Αστέρα Τραγαίας. Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς, όπως πιστεύω ότι θα είναι με το ταξίδι στην Ίο και στη συνέχεια πριν κάνουμε το ρεπό μας ακολουθεί το ματς με το φαβορί τον Πανναξιακό όπου εκεί η ομάδα θα δείξει τις δυνάμεις της απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπαθεί να πετύχει το στόχο της ανόδου. Μετά το ματς του Πανναξιακού έχουμε ρεπό , θα ανασυνταχθούμε και θα δούμε τι έχουμε καταφέρει, για να ολοκληρώσουμε με δυο ματς κόντρα σε Πύργο και Φιλώτι''.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί τον Πανναξιακό φαβορί για την 1η θέση, ο προπονητής των "οράνιε" είπε:

''Φυσικά και είναι ο Πανναξιακός φαβορί και σε αυτά τα ματς η κάθε ομάδα θα δείξει τις δυνάμεις της. Άλλωστε ο συγκεκριμένος αντίπαλος διαθέτει καλό προπονητή και αξιόλογους ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι γενικά αξίζει το σεβασμό το συγκεκριμένο σωματείο. Εύχομαι από την πλευρά μας καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares