Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 01:29

Σκέντζος: Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα ματς

Το γεγονός ότι ο Πανθηραϊκός θα πρέπει να μπαίνει σε όλα τα ματς σοβαρός και να διεκδικεί τη νίκη, σχολίασε ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Σκέντζος, με αφορμή το ματς Κυπέλλου που έδωσε ο σύλλογος με τον ΑΟ Πύργου όπου εν τέλει προκρίθηκε με σκορ 3-2.

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς η εικόνα της ομάδας στο α' μέρος δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με τον κ. Σκέντζο να δηλώνει για το ματς:

''Ήταν ένα ματς που στο α' μέρος δεν είχαμε καλή λειτουργία και δεν έμεινα ικανοποιημένος. Θα πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες ότι σε όλα τα ματς θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε σοβαροί, ειδάλλως δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τίποτα ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που έχουμε απέναντι μας. Στην επανάληψη, οι αλλαγές και είσοδος των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο μας βοήθησε και γυρίσαμε το παιχνίδι. Πλέον η σκέψη μας βρίσκεται στο ματς με τον Ηλυσιακό, όμως, αυτό που συνέβη σήμερα έγινε και στο ματς με τον Άγιο Ιερόθεο και θα πρέπει να το προσέξουμε. Οι παίκτες που βρίσκονται εδώ είναι αξιόλογες μονάδες, όμως όλες οι ομάδες μας βλέπουν ως φαβορί όταν μπαίνουν στο γήπεδο και μας αντιμετωπίζουν γι αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλα τα ματς διότι κοιτάμε ψηλά''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares