Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 16:53

Ζούλης: Να... γουστάρουν τα νέα παιδιά στο Φιλώτι να παίζουν ποδόσφαιρο

Η ηγετική του φυσιογνωμία, το πλούσιο ταπεραμέντο του και οι ικανότητες του, παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο αποτελώντας έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ΑΜΣ Φιλωτίου τις τελευταίες σεζόν.

Ο Γιαννούλης Ζούλης, όχι απλά αποτελεί ένα διαμάντι που παρέμεινε ακατέργαστο με δεδομένο ότι επέλεξε να κοιτάξει την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αλλά πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αδικήσει τον εαυτό του αφού κατά κοινή ομολογία θα μπορούσε η πορεία του στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο να ήταν σαφώς καλύτερη.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον άσο με καταγωγή από τις Τρίποδες όπου μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα, την επιστροφή της στη φυσική της έδρα και τους στόχους του συλλόγου από την Ορεινή Νάξο.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

-Ποιος ήταν ο λόγος που ανανέωσες τη συνεργασία σου με τον ΑΜΣ Φιλωτίου;

Παρέμεινα στην ομάδα γιατί έχω γνωρίσει ντόμπρους ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν για κάτι καλό παρά τα προβλήματα που είναι φυσιολογικό να αντιμετωπίζει ένα σωματείο. Δεν θα πρέπει να παραλείψω και την προηγούμενη διοίκηση που είχε αξιόλογους ανθρώπους.

-Έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα;

Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η επιστροφή στο γήπεδο. Θέλω να νιώσω όλα τα συναισθήματά αυτά που μου αναφέρουν οι παλιοί και να απολαύσω τον κάθε παλμό της κερκίδας.

-Πως κρίνεις τη νέα σεζόν;

Η σεζόν πιστεύω θα είναι ωραία. Θα δούμε συναρπαστικά ματς σε όλους τους ομίλους. Ειδικά εκείνος που συμμετέχουμε πιστεύω ότι θα είναι αμφίρροπος. Αν εξαιρέσεις λόγω ονόματος τον Πανναξιακο, όλες οι ομάδες ξεκινάμε από κοινή βάση. 

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

Στόχος της ομάδας από την δικιά μου οπτική γωνία είναι να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα. Έχουμε έναν κορμό στην ομάδα πολύ έμπειρο και ποιοτικό (Ευριπιωτης, Κοττακης, Απόστολης Μουστάκης, Κουφοπουλος Χρήστος, Βιλσόν Σάντε). Πιστεύω όμως ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος.

-Οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να είμαι υγιής ώστε να μπορέσω με την συνεισφορά μου να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται να πετύχει τους στόχους της. Τέλος προσωπική μου φιλοδοξία είναι να στηρίξω και να βοηθήσω με την εμπειρία μου και την γνώση μου τα μικρά παιδιά έτσι ώστε να ''γουστάρουν'' να παίζουν ποδόσφαιρο και γιατί όχι κάποιο από αυτά να κάνει κάποια καριέρα.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares