Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 14:21

Ο Γ. Λεονταρίτης για τα έργα στα γήπεδα των Κυκλάδων

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο Νομό κ. Γεώργιος Λεονταρίτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Για μια ακόμη χρονιά ξεκινά το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με τα πιο δύσκολα χαρακτηριστικά λόγω της ιδιαιτερότητας των νησιών. Ένα πρωτάθλημα που όλα αυτά τα χρόνια διεξάγεται χάρη στις "ηρωικές" προσπάθειες των αθλητικών παραγόντων και των αθλητών, χωρίς καμία κρατική ενίσχυση των Σωματείων.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της προσπάθειας στήριξης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες έχει προγραμματίσει για φέτος να αναβαθμίσει τοποθετώντας νέους χλοοτάπητες στα γήπεδα:

  1. Παροικιάς Πάρου

  2. Τήνου

  3. Αγερσανίου, Χαλκίου και Φιλωτίου Νάξου

  4. Κύθνου

  5. Κέας

 Επιπλέον θα αντικαταστήσει τους χλοοτάπητες στα γήπεδα 5Χ5:

  1. Κέας

  2. Κουφονησίων

Ως υπεύθυνος αθλητισμού δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια εξεύρεσης πόρων προκειμένου να εκσυγχρονίσουμε κι άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις στα νησιά, παρά το γεγονός ότι η συντήρησή τους δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.
 
Εύχομαι σε όλους τους αθλητές "καλή αγωνιστική χρονιά", στις διοικήσεις των Σωματείων "ευόδωση των στόχων τους" και καλώ τους φιλάθλους και τους οικονομικούς παράγοντες των νησιών να ενισχύσουν την προσπάθεια των ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου των Κυκλάδων".

Πηγή: neasantorinis.gr

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares