Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 16:09

Φουστέρης: Εάν γίνονταν το 3-3, θα κέρδιζε η Θύελλα το παιχνίδι

Η Θύελλα Καμαρίου γνώρισε μια ήττα από το Αιγάλεω με 3-4 το Σάββατο της 27ης Οκτωβρίου στο Καμάρι, με το σερί που έτρεχαν οι νεοφώτιστοι τα τελευταία δυο χρόνια όντας αήττητοι σε εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, να... σπάει.

Σίγουρα η απογοήτευση είναι το συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, όμως με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Φουστέρης, εξέφρασε για ακόμη μια φορά την πίστη του στο σύλλογο και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για το ματς με το Αιγάλεω, ο γενικός γραμματέας της ομάδας είπε:

''Το Αιγάλεω μπήκε δυνατά, κατάφερε μέσα από δυο στημένες φάσεις και μια σέντρα να πετύχει 3 τέρματα σε 17'. Η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε, παρ' όλα αυτά, κατάφερε να τελειώσει το ημίχρονο μειώνοντας τη διαφορά στο 2-3. Αυτό είναι δείγμα ομάδας που έχει μέταλλο και δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Ξεκινώντας το β' ημίχρονο, σε μια φάση ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και αποβολή, μια απόλυτα δικαιολογημένη απόφαση. Παρ' όλα αυτά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Η ομάδα του Αιγάλεω λόγω της ποιότητας των παικτών της και της εμπειρίας, σε μια αντεπίθεση έκανε το 2-4 και πέντε λεπτά πριν τελειώσει το ματς, η ομάδα μας μείωσε σε 3-4 χωρίς να καταφέρει να πάρει κανέναν βαθμό από ένα ματς που το λιγότερο που άξιζε να πάρει ήταν η ισοπαλία''.

Για τη διαιτησία σχολίασε τα εξής:

''Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή, από τις καλύτερες διαιτησίας που έχουν περάσει μέσα από το Καμάρι και θεωρώ όχι άπλα ότι ήταν καλή, αλλά ήταν δίκαιη''.

Έχουμε δει το βίντεο. Η πρώτη φάση του πέναλτι είναι ξεκάθαρη. Ανατρέπεται ο Ζανελάρι μέσα στην περιοχή, με τους ανθρώπους του Αιγάλεω να μην διαμαρτύρονται για τη φάση αυτή. Στη δεύτερη φάση καθώς ο Ερρίκος είναι στο έδαφος και πάει να σουτάρει, ο τερματοφύλακας του Αιγάλεω, κάνει προβολή και χτυπάει τον παίκτη χωρίς να βρει τη μπάλα''.

Ερωτηθείς εαν πίστευε ότι από τη στιγμή που γίνονταν το 3-3 στο χαμένο πέναλτι του Αργυρίου η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει το ματς, ο γνωστός παράγοντας πρόσθεσε:

''Εάν γίνονταν το 3-3, η Θύελλα σίγουρα θα κέρδιζε το παιχνίδι γιατί η ψυχολογία του αντιπάλου θα ήταν χαμηλά με δεδομένο ότι βρίσκονταν με τρια τέρματα μπροστά στο σκορ. Όμως αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου''.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του τόνισε:

''Η ομάδα παρ' όλο που έχει δύσκολο πρόγραμμα, θα ξεκουράσει παίκτες αυτή την εβδομάδα. Στα Γιάννινα πάμε για να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση αφού το σκοπό μας στο Κύπελλο τον έχουμε πετύχει. Ο στόχος αυτής της εβδομάδας είναι η ομάδα να προετοιμαστεί για το ματς της Κυριακής παρότι έχουμε ένα ταξίδι μπροστά μας''.

Στον επίλογο του ο Φουστέρης έπλεξε το εγκώμιο του Αιγάλεω λέγοντας:

''Το Αιγάλεω είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο και από άποψη παικτών, και από άποψη ονόματος και από άποψη οργάνωσης''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares