Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 23:12

Ράμπιας: "Με όπλο μας την άμυνα και τη σωστή κυκλοφορία θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε"

Με πολλές απουσίες αλλά με τη ψυχολογία ανεβασμένη στα ύψη μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα θα παραταχθεί ο ΑΟ Σερίφου στον αυριανό αγώνα με το Νηρέα στην Πάρο (16.00).

Το συγκρότημα του Γιαννη Ράμπια μετά τις δυο νίκες με ΑΠΣ Κύθνου και Παμμηλιακό και την ισοπαλία με τον Μαρπησσαϊκό θα επιδιώξει αύριο να κάνει το... τέλειο ματς για να αποδράσει με το διπλό από την Πάρο που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του 2ου ομίλου.

Και λέμε τέλειο παιχνίδι αφού με δεδομένες τις απουσίες, οι παίκτες του Γιάννη Ράμπια θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Ο έμπειρος προπονητής αναφερόμενος στο ματς τόνισε

Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Νηρέας θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει και άλλο έδαφος στη βαθμολογία. Εμείς από την πλευρά μας, παρά τις απουσίες θα προσπαθήσουμε να φύγουμε με το... μεγάλο διπλό από την Πάρο το οποίο θα μας διατηρήσει στην κορυφή της κατάταξης. Αν παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο, και είμαστε συγκεντρωμενοι στο παιχνίδι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Με όπλο μας την άμυνα και τη σωστή κυκλοφορία θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares