Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 18:41

Δεν ξεχνάει τον ΠΑΣ Νάξου ο Νίκος Παντελαίος

Πέρυσι ήταν χωρίς αμφιβολία η καλύτερη σεζόν για τον ίδιο αφού μόλις στα 13 του χρόνια, ο Νίκος Παντελαίος, ότι έπιανε... γίνονταν χρυσός!

Ο ταλαντούχος επιθετικός με καταγωγή από τη Νάξο κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων με την Μικτή Κυκλάδων όντας πρώτος σκόρερ στο F4, αλλά και την 1η θέση στο Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον ΠΑΣ Νάξου όντας πρώτος σκόρερ.

Οι δυο αυτές διακρίσεις αρκούσαν για να... ανάψουν τα ραντάρ των υπεύθυνων του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και να τον... αρπάξουν, εντάσσοντας το νεαρό αθλητή στο δυναμικό της ομάδας, με αποτέλεσμα να διαμένει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Παρ' όλα αυτά, η μεταγραφή του στον δαφνοστεφανομένο δεν έκανε το Νίκο Παντελαίο να ξεχάσει το παρελθόν του και την ομάδα όπως και τους ανθρώπους που του έδωσαν τα εφόδια να ζήσει το όνειρο του.

Συγκεκριμένα, το προηγούμενο σαββατοκύριακο ελέω και του ρεπό  που είχε η ομάδα του, ο νεαρός άσος έδωσε το παρων στο ΔΑΚ Ναξου στην αναμέτρηση που έδωσε ο ΠΑΣ με τον Πανναξιακό.

Αφού είχε σύντομη χειραψία με όλα τα μέλη του συλλόγου παρακολούθησε το ματς ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας τιμήθηκε από τη διοίκηση των "οράνιε" ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που με την παρουσία του στη μικτή ομάδα συνέβαλε στην κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ελλάδα.

Η κίνηση αυτή δείχνει την παιδεία του νεαρού αθλητή ο οποίος δεν ξεχνάει τον ΠΑΣ Νάξου αφού αποτελεί το πρώτο κομμάτι από το παζλ της καριέρας του. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares