Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 15:24

Παπασύρου: «Νίκη μέσα από καλό ποδόσφαιρο-Περήφανος για Μασούρα»

Να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Καλλιθέα θα επιδιώξει ο Ηλυσιακός στο προσεχές ματς με τον ΠΑΣ Κόρινθο.

Για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν, ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Παπασπύρου έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του ενώ αναφερόμενος στο ματς τόνισε:"Παίζουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα στην κατηγορία μας με μια ομάδα που παίζει για τη σωτηρία της. Η Κόρινθος έχει ιστορία και εμείς από την πλευρά μας για πρώτη φορά δεν έχουμε απουσίες και θα κοιτάξουμε μέσα από πολύ καλό ποδόσφαιρο να πετύχουμε τη νίκη και να διατηρηθούμε στις υψηλές θέσεις".

Ερωτηθείς πως αισθάνεται που αποτελεί το πρόσωπο που είχε εισηγηθεί στον Έβανς Παυλόπουλο την απόκτηση του Γιώργου Μασούρα που από τον Ηλυσιακό μετακινήθηκε στον Πανιώνιο και αποτελεί πλέον μέλος της Εθνικής, ο Βοιωτός κόουτς είπε

"Αισθάνομαι υπερήφανος.΄Όντως ήταν ένα παιδί που στην προηγούμενη μου θητεία 2013-2014 είχαμε συνεργαστεί. Αξίζει και σαν άνθρωπος και ως πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι μια επιβράβευση για τον ίδιο και του εύχομαι τα καλύτερα. Για εμένα αποτελεί μια ηθική ικανοποίηση. Θέλω να ευχαριστήσω επι τη ευκαιρία τον κ. Παυλόπουλο, που ήταν ο μόνος εκείνη την περίοδο που πίστεψε σε εμένα και στον Μασούρα"

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares