Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 18:52

Καραβάς: Θα το κρίνει η δύναμη

Δύσκολη αποστολή έχει ο ΑΣ Ίου που μετά από τρεις αγώνες και τις ήττες με Πύργο, Φιλώτι και Πανναξιακό θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στο αυριανό ματς που για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου στις 21.30 στο γήπεδο Φηρών φιλοξενείται από τον ΑΟ Καρτεράδου.

Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Βολικάκης (γαστρεντερίτιδα), Τασουλής (ρήξη έσω μηνίσκου), οι τιμωρημένοι Πισκάσι και Κιαζίμ, Μωραϊτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο προπονητής της ομάδας Θοδωρής Καραβάς αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Πηγαίνουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι αποτέλεσμα έρθει είναι καλοδεχούμενο. Έχουμε απουσίες πολλές αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να υπερτερήσουμε σε αυτό το τομέα όπως και στην ανάπτυξη. Εμείς ψαχνόμαστε ακόμη με τις προσθήκες που έγιναν τελευταία. Θα παλέψουμε όμως από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα του Καρτεράδου είναι νέα, και καλύτερη από πέρυσι. Τα αποτελέσματα που έχει σημειώσει στο γήπεδο της αποδεικνύει ότι διαθέτει καλό σύνολο όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο''.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares