Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 15:16

Ξανθόπουλος: "Σημαντικό ρόλο οι στατικές φάσεις και η οργάνωση μας"

Αύριο, με προπόνηση που θα γίνει στη Μύκονο, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της Άνω Μεράς για τον αγώνα που ακολουθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Στενής με τον ΠΑΣ Τήνου για την 7η αγωνιστική.

Οι Μυκονιάτες μετά τις νίκες με τον ΑΟ Μυκόνου και τον Πάγο θέλουν να κάνουν το 3Χ3 για να εδραιωθούν στην 1η θέση του ομίλου και να παραμείνουν ως το φαβορί για την κατάκτηση της κορυφής. Εκτος μάχης για τον αγώνα έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Καραϊνδρος και Παπαδάκης που αποβλήθηκαν στο ματς με τον Πάγο, με τον Πέτρο Ξανθόπουλο, που θα κάνει ντεμπούτο στο παγκο της ομάδας, με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr να δηλώνει τα εξής

"Δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα ματς στον όμιλο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Βλέπουμε όλους τους αντιπάλους το ίδιο. Στόχος μας είναι η νίκη αλλά για να φτάσουμε σε αυτή θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να τα καταφέρουμε''.

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα, ο Ξανθόπουλος υποστήριξε

''Το γήπεδο έχει ιδιαιτερότητες και σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι στατικές φάσεις και η οργάνωση της ομάδας μας. Κάθε ματς κρύβει δυσκολίες. Να είμαστε ο εαυτός μας και να φτάσουμε στη νίκη''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares