Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 22:23

Μιχάλης: Πιθανή νίκη μας φέρνει κοντά στο στόχο

Στο τελικό της στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου αναφορικά με τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Κόρινθο.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Ερρίκου, Ζανελάρι και Σιμιτσή οι οποίοι θα επιδιώξουν να προπονηθούν, αύριο, Παρασκευή για να ξεκαθαρίσει εάν θα αγωνιστούν. 

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Γιώργος Ρέτζο, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι διαθέσιμοι με τον Νίκο Δημητρακόπουλο και τον Άιβερσον Μανέ να τίθενται στη διάθεση του Κώστα Μιχάλη.

Ο ίδιος αναφερόμενος στο ματς τόνισε: "Για εμάς το συγκεκριμένο παιχνίδι, παρ' όλο που το πρωτάθλημα έχει δρόμο, είναι σημαντικό. Το βλέπουμε υπεύθυνα και σοβαρά γιατί ξέρουμε ότι είναι απέναντι σε μια ομάδα που έχει κοινό στόχο με εμάς. Θεωρώ από εκεί και πέρα, το χρονικό σημείο είναι κομβικό και αν πατήσουμε στο στόχο που έχουμε βάλει να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στον α' γύρο, αυτό το ματς, εάν καταφέρει η ομάδα μας και το κερδίσει είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος στο συγκεκριμένο ματς παίζει την κατηγορία του και αυτός και για να καταφέρουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να υπερβάλλουμε. Είμαστε 5 εβδομάδες χωρίς νίκη παρ' όλο που έχουμε θετικά αποτελέσματα εκτός έδρας και με Πανθηραϊκό και με Καλλιθέα που συνοδεύτηκαν με καλές εμφανίσεις, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες''. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares