Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 00:42

Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο: «Πανέτοιμο το ψηφοδέλτιο μας»

Με ανακοίνωση του ο συνδυασμός ''Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο'' γνωστοποιεί ότι έχει ήδη συγκροτηθεί το ψηφοδέλτιο με το οποίο θα συμμετάσχει στις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας είναι πανέτοιμο!!.

Όπως θα δουν οι υπεύθυνοι της χειρότερης διοίκησης δεν αιφνιδιαστήκαμε.!! Ετοιμάστηκε ένα πλουραλιστικό και αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο που ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητά και επιθυμεί να δει ο κόσμος του ποδοσφαίρου των Κυκλάδων.

Συμμετοχή από όλα σχεδόν τα νησιά , με πρόσωπα έμπειρα και νέα. Με πρόσωπα που γνωρίζουν και εχουν βρει τον τρόπο να πάνε, όχι ένα , αλλά πολλά βήματα μπροστά την ΕΠΣ Κυκλάδων. Γιατί γνωρίζουν και δεν θα χρειαστούν κανέναν ειδικό σύμβουλο!!!

Καλούμε τα Σωματεία μας να μη πέσουν ξανά "θύματα" του εκφοβισμού και της συνηθισμένης παροχολογίας της άλλης πλευράς. Το ψέμα και οι "τάχα" και οι "δήθεν" πρέπει να καταλάβουν ότι ο χρόνος τους τελείωσε!! Ας κριθούν για το έργο τους!!

Η ΕΠΣ πρέπει να λειτουργήσει και πάλι στα γραφεία της και όχι να συνεχίσει να είναι παράρτημα της ...πλατείας Μιαούλη.!!!

Ο Συνδυασμός μας και όσοι επιλεγούν από τα Σωματεία μας θα διοικήσουν με ισονομία , με αγάπη για το ποδόσφαιρο και φυσικά με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, Η ΕΠΣ θα αποκτήσει την αίγλη της και θα κάνει πράξη την επιθυμία όλων των Σωματείων για "οικονομική ανάσα" .

Εκτός της αναβάθμισης του ποδοσφαίρου οι ομάδες θα έχουν την οικονομική βοήθεια της ΕΠΣ.!!! ΝΑΙ ΔΕΜΕΥΟΜΑΣΤΕ (έχει βρεθεί λύση) ότι στο επόμενο πρωτάθλημα η Διαιτησία θα πληρώνεται εξολοκλήρου από την ΕΠΣ , όπως γίνεται και από άλλες Ενώσεις.!!!

ΑΑ και κατι τελευταίο , γιατί προβάλλεται από τη σημερινή ανύπαρκτη διοίκηση .. Όλα θα γίνουν καλύτερα και σαφώς με καλύτερο προγραμματισμό.....δεν κινδυνεύει καμιά σχολή προπονητών και φυσικά καμιά διοργάνωση των μικτών!!!

Αντιθέτως θα γίνουν και θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα..!!! Ας σταματήσει ο εκφοβισμός των Ομάδων και η διανομή θέσεων !!!

Η ΕΠΣ δεν είναι κρατική υπηρεσία.!!!!

Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares