Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 12:14

Χούρος: Είμαστε εδώ και διεκδικούμε το πρωτάθλημα

Αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του ΑΟ Σύρου δείχνοντας ότι σε αυτή την πρώτη σειρά αγώνων τα έχει πάει εξαιρετικά όπως και η υπόλοιπη ομάδα του Χρήστου Φωκά.

Ο λόγος για τον Γιάννη Χούρο ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στο sportcyclades.gr και έκανε αναφορά στο ματς με τον Ανδριακό λέγοντας:

"Το ματς με τον Ανδριάκο είναι κομβικής σημασίας κι αυτό γιατί έχουμε να παίξουμε επίσημο αγώνα περίπου δυο βδομάδες. Γίνεται ημέρα Τετάρτη και έπειτα ακολουθεί την Κυριακή το τοπικό ντέρμπι με τον Πάγο. Χρειάζεται σοβαρότητα και θέληση για τη νίκη. Αυτά τα δύο μαζί νομιζω θα φέρουν το θετικό αποτελεσμα".

Για το γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του συλλόγου, πρόσθεσε: "Δεν δίνω σημασία στα γκολ. Αυτό που επιθυμώ είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Παρ' όλα αυτά χωρίς συμπαίκτες κάνεις δεν θα μπορούσε να σκοράρει οπότε θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω εκεινους".

Σε σχετική ερώτηση για την πορεία του ΑΟΣ φέτος, ο Χούρος είπε: "Είμαστε μια καινούργια ομαδα. Mια ομάδα που φτιάχτηκε ξανά από το μηδέν και προσπαθεί να πρωταγωνιστήσει. Όταν λοιπόν κλήθηκα να ακολουθήσω τον ΑΟΣ πίστευα πως θα δημιουργήσουμε κάτι καλό φετος έτσι ώστε του χρόνου να είμαστε πεντακάθαρο φαβορί για το πρωταθλημα. Η πορεία μας oμως με έκανε να αναθεωρήσω και να πιστέψω σε μας,στη δύναμη της φανέλας και του ονόματος μας πλέον νομιζω πως δηλώνουμε παρόν και για τη φετινή διεκδίκηση του."

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares