Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 00:04

Γιαννούλης Ζούλης: Φέτος είμαστε αρκετά άτυχοι και το... πληρώνουμε

Ο Γιαννούλης Ζούλης με περίσσια αυταπάρνηση αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Νάξου ωστόσο δεν άντεξε και ζήτησε αλλαγή.

Μέχρι τότε πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο αφού σκόραρε από τα έντεκα βήματα και έδειξε ότι και φέτος αποτελεί μια πολύτιμη μονάδα για τον ΑΜΣ Φιλωτίου. Ο ίδιος μίλησε με τη λήξη του αγώνα στο sportcyclades.gr για το παιχνίδι λέγοντας:

"Κατ' αρχήν υπήρχαν πολλές και σημαντικές απουσίες σήμερα για την ομάδα μας,που μας επηρέασαν πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστά. Δυστυχώς όμως πάλι δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα σε αυτόν το τομέα και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε γιατί φέτος θεωρώ ότι είμαστε και λίγο άτυχοι σε κάποιες φάσεις όπου μπορούσαμε να σκοράρουμε. Από εκεί και πέρα και ο ΠΑΣ ήταν άξιος αντίπαλος. Είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο, που προσπαθεί να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο και χάρηκα που ξανά βρέθηκα στο ίδιο γήπεδο με τον Σταμάτιου έστω σαν αντίπαλοι. Γιατί έχουμε περάσει ωραίες στιγμές από την θητεία του στο Φιλώτι".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares