Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 09:39

Χατζάκος: Δεν επηρεαστήκαμε από τις αλλαγές προπονητών

Σταθερότητα, προσήλωση στο στόχο, κάθε ματς ξεχωριστά και οικογενειακό κλίμα.

Τι άλλο θα μπορούσε να διαθέτει μια ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό; Μα φυσικά, ποδοσφαιριστές, με προσωπικότητα και ηγετική φυσιογνωμία.

Η Άνω Μερά έχει πολλούς στο έμψυχο δυναμικό της και ένας εξ αυτών είναι ο Θάνος Χατζάκος που μίλησε στο sportcyclades.gr για τα ντέρμπι που ακολουθούν, το γεγονός ότι η ομάδα του φιγουράρει στην κορυφή του 1ου ομίλου και στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει για να παραμείνει μέχρι τέλος του β' γύρου σε αυτή τη θέση. 

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε 

Πως κρίνεις την πορεία σας στον 1ο όμιλο;

H πορεία μας οφείλεται στο καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας. Παράλληλα στο γεγονός ότι η ομάδα δουλεύει σωστά για να έχουμε αυτά που χρειαζόμαστε και σίγουρα στη προετοιμασία που έγινε από τον κ. Πελεκη που έβαλε το λιθαράκι σε αυτό παρόλο την απομάκρυνση του. Επίσης η ομάδα έδειξε πως δεν επηρεάστηκε από τις αλλαγές προπονητών και έμεινε προσηλωμένη στο στόχο της.

Τα ντέρμπι που ακολουθούν στο β' γύρο είναι κομβικά. Πως τα αντιμετωπίζετε;

Τα ντέρμπι που ακολουθούν θα είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια, περισσότερο τακτικής γιατί θα κρίνουν και τον πρώτο του ομίλου.

Πως πρέπει να διαχειριστήτε το γεγονός ότι είστε στην κορυφή;

Στη κορυφή βρίσκεται η ομάδα γιατί υπάρχει μια γκάμα έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών που τους αρέσει να πρωταγωνιστούν. Σίγουρα είναι αρωγός μαζί μας και η βοήθεια της διοίκησης που προσπαθει να λύσει ό,τι πρόβλημα προκύπτει.

Όσον αφορά το επόμενο ματς που ακολουθεί μια τοποθέτηση;

 Θεωρητικά για πολλούς είναι ένας εύκολος αντίπαλος, ωστόσο εμείς σεβόμαστε κάθε ομάδα που παίζουμε ξεχωριστά και προσπαθούμε για το καλυτερο. Στο τέλος του γύρου ίσως υπάρξει ισοβαθμία γιαυτό πρέπει να έχεις στο μυαλό σου και στην καλύτερη διαφορά τερμάτων εκτός από τη συγκομιδή των βαθμών.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares