Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 14:08

Μάριος Γαλανός: Να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε

Λίγη ώρα μετά την λήψη της σημαντικής απόφασης του για τη συμμετοχή του στις εκλογές στο ψηφοδέλτιο ''Ισχύς εν τη ενώσει'' που ηγείται ο Ειρηναίος Φρέρης, ο Μάριος Γαλανός μίλησε στο sportcyclades.gr, στέλνοντας το δικό του μήνυμα ενότητας για το καλό του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και αυτό το γνωρίζουν όλοι, αλλά παράλληλα παντού υπάρχουν φίλοι, με τις αποφάσεις να γίνονται δύσκολες όταν δεν υπάρχει η βούληση να υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο», είπε ο Μάριος Γαλανός στην πρώτη του τοποθέτηση στο sportcyclades.gr και πρόσθεσε: «Μετά από συναντήσεις με ανθρώπους του ποδοσφαίρου τους οποίους εκτιμώ και ακούγοντας προσεκτικά την άποψη τους αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων με τον συνδυασμό ''Ισχύς εν τη ενώσει'', αφού πιστεύω ότι το έργο που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να συνεχιστεί. Στο ποδόσφαιρο μας δεν περισσεύει κανείς και θέλω να ελπίζω ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγούμε όλοι ενωμένοι, θα βάλουμε στην άκρη τις όποιες σκιές και θα δουλέψουμε για το καλό του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου... Γιατί πιστεύω και έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας»

DSC_1384_edf98.png

Στην ερώτηση, ποιοι παράγοντες ήταν αυτοί που διαμόρφωσαν την απόφαση του, ο κ. Γαλανός τόνισε: «Είναι κάποιοι άνθρωποι τους οποίους θεωρώ σημαντικούς στον χώρο και ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Παρούσης, με τον οποίο μας συνδέει μία στενή φιλία και σέβομαι απόλυτα τις απόψεις του, με τις οποίες και ταυτίζομαι απόλυτα. Από τη στιγμή που ο Γιώργος θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή, εγώ δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτή την κοινή προσπάθεια... Δεν ξεχνάμε ότι υπάρχει και μία υπόσχεση σε έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον κοντά μας και μαζί του είχαμε οραματιστεί κάποια πράγματα και αυτός δεν είναι άλλος από τον κυρ Νίκο τον Παρίση».

Αναφορικά με τον συνδυασμό του Γιώργου Χωριανόπουλου, ο Μάριος Γαλανός ήταν ξεκάθαρος και ενωτικός: «Το καλύτερο για όλους μας θα ήταν να υπάρχει ένα κοινό ψηφοδέλτιο και να ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας. Ο κ. Γιώργος είναι ένας άνθρωπος τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα. Θέλω να πιστεύω ότι στις 16 Δεκεμβρίου θα είμαστε όλοι μαζί».

DSC_1563_3eb2f.png

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares