Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 12:49

Βουτσίνος: "Η 3η θέση έχει τελειώσει για εμάς/Στόχος η παραμονή και το Κύπελλο"

Στην ανωτερότητα του ΑΟ Μυκόνου στάθηκε ο προπονητής της Κ18 του ΑΟ Πάγου, Νίκος Βουτσίνος, με αφορμή το χθεσινό (Τετάρτη) ματς που έδωσε η ομάδα του με τους κυανόλευκους όπου ηττήθηκε με 1-2. 

Αναλυτικά, το σχόλιο του για τον αγώνα

"Η Μύκονος σε σχέση με εμάς αποτελεί ένα καλύτερο σύνολο. Για εμάς είναι ο πρώτος χρόνος που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ομάδα σε Κ18. Πήραμε κάποια παιδιά από τον Άγιαξ, την δική μας Κ16 και σίγουρα θέλουμε χρόνο. Φανταστείτε δεν έχουμε κάνει ούτε καν προπόνηση ολοι μαζί αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε''.

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στο ματς Κυπέλλου το Σάββατο στην Τήνο με τον ΠΑΣ,ο νεαρός προπονητής είπε

"Αυτό το ματς θα είναι δύσκολο. Η Τήνος μέσα στην έδρα της μεταμορφώνεται, είναι δυνατή και παίζει σκληρά., Εμείς πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, να τελειώσουμε τις φάσεις που θα μας παρουσιαστούν και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Άλλωστε θα κυνηγήσουμε το στόχο του Κυπέλλου".

Για το γεγονός ότι η 3η θέση απομακρύνεται, ο Βουτσίνος είπε

"Εμείς προσπαθούσαμε να μπούμε στην τριάδα. Έχουμε καλή ομάδα, Είναι δύσκολο όμως να αντιμετωπίσεις ομάδες που έχουν υψηλότερα μπάτζετ από εσένα. Κάναμε καλά ματς. Αν δείτε με Άνω Μερά και ΑΟΣ χάσαμε στις λεπτομέρειες. Έχει τελειώσει η τριάδα για εμάς οπότε πρέπει να παραμείνουμε στην κατηγορία και στόχος αποτελεί η 4η θέση και όσο πιο μακριά φτάσουμε στο Κύπελλο''.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Τήνου δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σκορδίλλης, Βουτσίνος, ο τιμωρημένος Βελέντζας, ο στρατευμένος Μουλίδης, ο Μπαλόπητας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares