Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 21:52

Καλύβας: "Αδικείται από τη θέση της η Θύελλα Καμαρίου"

Ζητούμενο στο ματς με τον Χαραυγιακό ήταν η νίκη το Αιγάλεω την πήρε και πλέον θα κάνει καλές γιορτές έχοντας μαξιλαράκι ασφαλείας έναντι του Ηλυσιακού που... στραβοπάτησε στο Καμάρι.

Ο προπονητής της ομάδας, Θεόφιλος Καλύβας, με δηλώσεις του στο sportcyclades.gr αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα στο ματς με τον σύλλογο από την Ηλιούπολη λέγοντας: "Η αλήθεια είναι ότι πραγματοποιήσαμε το καλύτερο α' μέρος από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Απλά όλη αυτή την καλή απόδοση δεν τη αξιοποιήσαμε σε δεύτερο και τρίτο γκολ. Μείναμε μοιραία στο 1-0, είτε από ατυχία με το δοκάρι του Ψυχογιού είτε με την τελική μας επιλογή. Στο β' μέρος και λόγω του γηπέδου και λόγω των συνεχών προβλημάτων που έχουμε με τραυματισμούς, που προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να το αντιμετωπίζουμε, ο αντίπαλος κέρδισε κάποια μέτρα και δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο α' ημίχρονο''.

Ερωτηθείς για τη μεταγραφική περίοδο και τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν, ο Καλύβας είπε

"Θα γίνει συνάντηση με τον πρόεδρο,Άρη Παλτόγλου, τον τεχνικό διευθυντή, Χρήστο Αποστολίδη, τον γενικό αρχηγό Πέτρο Κωνσταντίνδη και θα δούμε εάν θα προχωρήσουμε σε κάποια μεταγραφή γιατί το ρόστερ ειναι αρκετά καλό και διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και ταλέντο". 

Αναφορικά με το ματς που ακολουθεί με την Θύελλα Καμαρίου, ο έμπειρος κόουτς υπογράμμισε:

"Αυτό που θέλουμε κατ' αρχήν είναι να δουλέψουμε αυτό το διάστημα όσο καλύτερα γίνεται. Να καλύψουμε θέματα με τραυματισμούς και να όταν θα έρθει η στιγμή γι αυτό το ματς θα το δούμε. Διαθέτει καλή ομάδα η Θύελλα Καμαρίου και το μονο σίγουρο είναι ότι δεν της αξίζει η θέση που βρίσκεται. Λόγω της στατιστικής που έχει ποιοτικούς παίκτες και σκοράρουν εύκολα, θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι όσον αφορά τα θετικά στοιχεία της συγκεκριμένης ομάδας και να χτυπήσουμε στις αδυναμίες της. Θα είναι από τα πιο δύσκολα ματς που θα παίξουμε στην έδρα μας και η προσοχή μας στρέφεται στο ματς αυτό. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares