Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018 20:59

Πανναξιακός: Προς τι λοιπόν η απαξίωση και ο ευτελισμός της μεγάλης αυτής προσπάθειας με μια «ελεημοσύνη» των 6.500 ευρώ;

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Πανναξιακός εξέφρασε όπως αναμένονταν τη δυσαρέσκεια του προς την πλευρά του Δήμου για την... εξευτελιστική επιχορήγηση, όπως αναφέρεται στο κείμενο, των 6.500 ευρώ.

Πριν από μερικές ημέρες ο Μιχάλης Αγγελής μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού aegean και στην εκπομπή της Δανάης Μαύρου ''Εκατέρωθεν'' είχε εκφράσει τον προβληματισμό του και να λίγα 24ωρα μετά που υπάρχει και επίσημη θέση από το σωματείο.

Αναλυτικά, η θέση του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. διαμαρτύρεται έντονα, διότι αισθάνεται πολύ αδικημένο και δυσαρεστημένο από την εξευτελιστική επιχορήγηση των 6.500 ευρώ η οποία δεν καλύπτει ούτε δύο μετακινήσεις ενός τμήματος της ομάδος μας !!!!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο σύλλογός μας διαθέτει δύο ισχυρότατα και πολυπληθέστατα τμήματα ποδοσφαίρου και στίβου. Για μεν το ποδόσφαιρο ο Πανναξιακός, είναι το μοναδικό ναξιώτικο σωματείο των Κυκλάδων το οποίο διεκδικεί φέτος με αξιώσεις την άνοδό του στη Γ’ Εθνική, με πρωταγωνιστές εγνωσμένης αξίας προπονητές, όπως ο Νόνι Λίμα και διαθέτει τμήματα ακαδημιών όλων των κατηγοριών ( Κ12, Κ14, Κ18 ), απασχολώντας και αντίστοιχους προπονητές. Το δε τμήμα στίβου είναι γνωστό πανελληνίως ότι αποτελεί μια από τις ισχυρότερες ομάδες στίβου στην Ελλάδα, κατέχοντας περίοπτη θέση στη γενική πανελλήνια κατάταξη των συλλόγων και διαθέτει παγκοσμίου και πανευρωπαϊκής εμβέλειας πρωταθλητές, όπως ενδεικτικά τους πρωταθλητές Μαρία Μπελιμπασάκη Δημήτριο Χονδροκούκη. Ανδρέα Δημητράκη και άλλους. Επίσης διαθέτει τμήμα ακαδημιών με 100 περίπου παιδιά, όλων των κατηγοριών και απασχολεί αντίστοιχα 4 προπονητές στη Νάξο και έναν στην Αθήνα. Επιπλέον είναι μεγάλη η διαφορά στις ομάδες παμπαίδων, παγκορασίδων παίδων και κορασίδων από τις υπόλοιπες ομάδες των Κυκλάδων και μάλιστα έχει να παρουσιάσει αθλητές με χρυσά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα, όπως ενδεικτικά τον άλτη του ύψους Γιώργο Μανδηλαρά, την πρωταθλήτρια των 100 μετ' εμποδίων Ελίνα Ανέστη αλλά και μέλη της Εθνικής ομάδος, όπως η Μαρία Καβαλιέρου, η Ιωάννα Μάλλη, η Ελίνα Ανέστη και άλλους.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι μετακινήσεις τόσο των τμημάτων ποδοσφαίρου για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Γ' Εθνική, στα περισσότερα νησιά των Κυκλάδων όσο και οι μετακινήσεις των τμημάτων στίβου ανά την ελληνική επικράτεια συνεπάγονται πολύ υψηλά κόστη για την κάλυψη των εξόδων διατροφής των αθλητών, εισιτηρίων και διαμονής. Γι' αυτό και οι οικονομικές θυσίες των μελών του Δ.Σ., των χορηγών της ομάδος και των απλών Ναξιωτών πολιτών που είναι κοντά στο σύλλογο και δίνουν από το υστέρημά τους, είναι ευνόητο ότι δεν επαρκούν σε καμμία περίπτωση.

Προς τι λοιπόν η απαξίωση και ο ευτελισμός της μεγάλης αυτής προσπάθειας με μια ελεημοσύνη » των 6.500 ευρώ; Μετά και από αυτόν τον εμπαιγμό και την ταπείνωση τη? ομάδας μας πως Θα βρούμε το κουράγιο να συνεχίσουμε, την ώρα που ο ίδιος ο Δήμος Νάξου που έπρεπε πρωτίστως να ενδιαφέρεται και να μεριμνά για τον αθλητισμό της Νάξου εν γένει, μας υποτιμά και μας αναγκάζει να παραιτηθούμε από τις προσπάθειές μας;

Τελειώνοντας λοιπόν και επειδή δεν έχουμε συνηθίσει να μεμψιμοιρούμε αλλά να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη του ναξιώτικου αθλητισμού και την προβολή του νησιού μας είμαστε πρόθυμοι να καταθέσουμε φάκελλο με αναλυτική παρουσίαση της ιστορίας, των τμημάτων, των επιτυχιών και της μελλοντικής προοπτικής του συλλόγου μας, προκειμένου επιτέλους να αντιληφθείτε την πραγματικότητα, τα αντικειμενικά δεδομένα της λειτουργίας του συλλόγου μας καθώς και τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις για την ίδια την επιβίωσή του και να προχωρήσετε άμεσα στη ποιοτική και ποσοτική διόρθωση του σφάλματος που κάνατε, επιχορηγώντας μας με αυτό το ευτελές ποσό.

Διότι πρέπει, εκτός των άλλων, να γνωρίζετε ότι το ίδιο αδικημένοι και δυσαρεστημένοι με μας, αισθάνονται και οι γονείς των αθλητών, οι ίδιοι οι αθλητές καθώς και η μεγαλύτερη μερίδα του ναξιακού λαού που είναι στο πλευρό της ομάδας μας.

ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΖΗΤΟΥΜΕ: Α) ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΗΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΚΑΙ Β) ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧQΡΗΓΗΣΕΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΑΞΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ._

Για το Δ.Σ. του συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Έφορος Στίβου

ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares