Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 15:37

Λασπιάς: Να αποδείξουμε ότι η Σάμος εκτός από... αμπέλια και κρασιά έχει και παράγει ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Λασπιάς έχει επωμιστεί μια δύσκολη αποστολή που έχει να κάνει με την πρόοδο του ποδοσφαίρου στη Σάμο σε επίπεδο Μικτών Ομάδων.

Από τις 3 μέχρι τις 14 Ιανουαρίου, ο έμπειρος προπονητής θα καθοδηγήσει τα τμήματα της Κ14 και Κ16 που στοχεύουν σε μια αξιοπρεπή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που θα γίνει στη Σύρο.

Αντίπαλοι των Σαμιωτών θα είναι η ΕΠΣ Κυκλάδων, Χίου, Λέσβου και σκοπός αποτελεί καθ' όλη τη διάρκεια του Τουρνουά η εικόνα της ομάδας να είναι ανταγωνιστική.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε ο τεχνικός από τη Λαμία όπου και τόνισε

"Ο στόχος αποτελεί η διάκριση των παιδιών σε προσωπικό επίπεδο και να δείξουμε ότι η Σάμος εκτός από αμπέλια και κρασιά έχει και παράγει ποδόσφαιρο. Οι ηλικίες είναι περίεργες, έχουμε δουλέψει πολύ και προσδοκούμε ότι η εικόνα που θα αφήσουν τα παιδιά θα είναι ελπιδοφόρα".

Για το αν αποτελεί αυτοσκοπό η πρόκριση στην επόμενη φάση, ο κ. Λασπιάς είπε

"Αυτό είναι συγκυρίες πολλών πραγμάτων. Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και εφόσον είμαστε τυχεροί θα μπορέσουμε να πετύχουμε. Το να κυνηγάς το σκορ σε αυτή την ηλικία είναι μη διαχειρίσιμο. Δεν είναι άμεσος στόχος να κάνουμε μεγάλη πράγματα, αλλά, η εικόνα μας να ειναι θετική".

 

ΕΠΣ Σάμου: Οι αποστολές της Κ14 και Κ16 που θα ταξιδέψουν στη Σύρο

 

To promo video και η αφίσα του τουρνουά των Μικτών

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares