Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 13:18

Ρηγούτσος: Κύριος ο Φώσκολος, Συνεχίζω κανονικά στον ΑΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες στον ΑΟ Σύρου υπάρχει έντονη φημολογία αναφορικά με τις κινήσεις της διοίκησης, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για απλήρωτους ποδοσφαιριστές, κάτι που διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τους ίδιους. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που το όνομα του βρέθηκε στο επίκεντρο ήταν και ο Ευγένιος Ρηγούτσος.

Ο πρώην άσος του Καραβά μίλησε στο sportcyclades.gr για τη σχέση του με τον πρόεδρο, Γιώργο Φώσκολο, την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Κυκλάδων και την κατάσταση που επικρατεί.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε 

Κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια που σε ήθελαν να αποχωρούσες από τον ΑΟ Σύρου και να έχεις... χαλάσει τις σχέσεις του με τον πρόεδρο Γιώργο Φώσκολο. Τι έχεις να πεις;

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ κοντά στο να αποχωρήσω από τον ΑΟΣ. Όπως γνωρίζετε εγώ αυτήν την στιγμή εκτελώ την στρατιωτική μου θητεία,με αποτέλεσμα να λείπω αρκετές μέρες από το νησί και να μην μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όσο θα ήθελα όχι μόνο εγώ αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Φώσκολος και η διαφωνία μας έγινε εκεί. Στους μισθούς των παικτών ήταν κύριος (αυτό το λέω για ένα άρθρο το οποίο πρόσφατα γράφτηκε) . Πλέον βρήκαμε την "χρυσή" τομή και θα προσπαθώ μαζί τους συμπαίκτες μου να κάνουμε το καλύτερο".

Πως κρίνεις την πορεία σας μέχρι τώρα;

Η πορεία της ομάδας είναι πραγματικά παρα πολύ καλή, ειδικά μετά το διπλό στην Μύκονο η ομάδα έχει πάρει ψυχολογία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον Κυριο Φωκα.

Πως σχολιάζεις τις συχνές αλλαγές προπονητών;

Τώρα όσον αφορά τις αλλαγές προπονητών αυτό είναι καθαρά θέμα της διοίκησης.

Πάντως η ομάδα έχει πολύ καλές δομές , παίχτες με πολύ εμπειρία και κυρίως παίζουμε όλοι για το καλό της ομάδας  Εύχομαι καλό υπόλοιπο γιορτών

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares