Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 00:00

Δέσμευση Λεονταρίτη για γήπεδο και ευχαριστώ του ΑΟ Πάγου

Πριν λίγες ημέρες, με ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Λεονταρίτης, δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα χρηματοδοτήσει πλήρως την ανακατασκευή του γηπέδου του Πάγου.

Το έργο κρίνεται πολύ σημαντικό για την Σύρο, καθώς θα εξυπηρετήσει μεγάλο μέρος της αθλούμενης νεολαίας. Βέβαια για να υλοποιηθεί θα πρέπει να ξεπεραστούν διάφορα εμπόδια, μιας και το γήπεδο ανήκει στον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, ο οποίος το έχει παραχωρήσει στον Σύλλογο Χρωματοσφαίρισης Σύρου.

Η διοίκηση του ΑΟ Πάγου, που αιτήθηκε το έργο, με ανακοίνωση του ευχαριστεί τον κ. Λεονταρίτη για τις ενέργειες του: 

Ο Α.Ο. Πάγου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Λεονταρίτη, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα, για την ανακατασκευή του γηπέδου του Πάγου.

«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποδεικνύει έμπρακτα πλέον, τη διάθεση να στηρίξει τον αθλητισμό , σε παιδιά και ενήλικες που κατοικούν και εκτός Ερμούπολης, όπως έχει κάνει και στην περιφέρεια των άλλων νησιών των Κυκλάδων.

Τέτοιες ενέργειες βοηθούν ουσιαστικά και προάγουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σε μια εποχή που ο επαγγελματικός αθλητισμός έχει εισβάλλει και στα σωματεία του Νομού Κυκλάδων και αρχίζει και χάνεται η αξία του αθλητισμού, στο βωμό του χρήματος.

Ευελπιστούμε να βρεθούν αρωγοί στην προσπάθεια μας για την ενίσχυση του αθλητισμού και άλλοι φορείς της Αυτοδιοίκησης , αλλά και του Κεντρικού Κράτους.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια, μακριά από σκοπιμότητες που δεν εξυπηρετούν το κοινό καλό. Σκοπός μας είναι η ύπαρξη αθλητικού χώρου για την αναβάθμιση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιφέρεια της Σύρου, όπου λόγω θέσης θα εξυπηρετήσει σχεδόν όλα τις περιοχές της Σύρου και θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να προσελκύσουμε την νεολαία στον χώρο του αθλητισμού και μέσω της ‘’αποκέντρωσης’’ θα τονώσει την τοπική οικονομία τους δύσκολους χειμερινούς μήνες».

Για το Δ.Σ

Ευχή όλων μας είναι, να ξεπεραστούν γρήγορα τα όποια εμπόδια και σύντομα να δουμε τον Πάγο να αγωνίζεται στην φυσική του έδρα.

Η ανακοίνωση του κ. Γιώργου Λεονταρίτη

2018-12-29_2cd2d.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares