Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 01:22

Τέλος στα σενάρια περί Αήττητου Σπάτων από τον Αλέκο Κουκά

Μόνο ένας αφελής ή ένας που δεν γνωρίζει καλά τον Αλέξανδρο Κουκά και την αγάπη που τρέφει για τον ΑΟ Μυκόνου και το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο θα μπορούσε να δημιουργήσει ή να αναπαραγάγει την είδηση ότι, ο πρόεδρος του ΑΟ Μυκόνου στην παρούσα φάση θα γινόταν μέτοχος σε κάποιο άλλο σωματείο, προδίδοντας την ομάδα της καρδιάς του.

Ας δούμε πιο αναλυτικά τι εννοούμε με τα προαναφερθέντα, στο άρθρο που αποτυπώνει τι ακριβώς έχει αλήθεια, αποστομώνοντας του αδαείς και προέρχεται από το MykonosVoice:

Ένα δημοσίευμα σε αθηναϊκό μέσο ενημέρωσης άναψε την φωτιά και έφερε μέχρι και σε θέση συνιδιοκτήτη το πρόεδρο του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ Αλέκο Κουκά.

Μετά την αρχική του έκπληξη για τα δημοσιεύματα και την απορία του για την πηγή που ξεκίνησαν ο πρόεδρος του ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ θέλησε να διευκρινίσει με δηλώσεις στο MykonosVoice την πραγματικότητα και να διαψεύσει τα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει ποσοστό συνιδιοκτησίας στην ομάδα των Σπάτων.

«Με έκπληξη ενημερώθηκα για τα δημοσιεύματα που με θέλουν να έχω έρθει σε συμφωνία και να αναλαμβάνω ποσοστό συνιδιοκτησίας στον Αήττητο Σπάτων. Είναι απορίας άξιο πως βγήκε αυτό το συμπέρασμα από την στιγμή που η καρδιά και η ψυχή μου ανήκει στον ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας των Σπάτων και αυτό σε συνέχεια της καλής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει καθώς τρία παιδιά από την ομάδα μας αγωνίζονται πλέον στον Αήττητο Σπάτων.

Στο μέλλον κανείς ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί για την ώρα όμως δεν θα εμπλακώ σε οποιαδήποτε διοικητική πρωτοβουλία στην ομάδα των Σπάτων» είπε ο Αλέκος Κουκάς και έβαλε τέλος στα σενάρια…

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares