Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 16:32

Πανναξιακός: "Καταδικασμένος" να πρωταγωνιστεί

Κάθε χρόνο η πορεία χαρακτηρίζεται επιτυχημένη, αν και ταβάνι στα όνειρα του Πανναξιακού δεν υπάρχουν.

Άλλωστε κατά το παρελθόν έχει κοντράρει μεγαθήρια των εθνικών κατηγοριών όπως η ΑΕΚ και πολλές άλλες ομάδες δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι πάντα στοχεύει ψηλά.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα και κάθε σεζόν γίνεται μεγάλος αγώνας από τους ανθρώπους που τον διοικούν ώστε να επιστρέψει στα εθνικά πρωταθλήματα.

Το φετινό ξεκίνημα σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν είναι ονειρεμένο αφού η ομάδα έχει κάνει 8Χ8 έχοντας το απόλυτο των νικών και έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ στη νίκη επί του ΑΟ Πύργου στη Σαντορίνη με 1-3.

Πέρυσι τέτοια εποχή τα στατιστικά ήταν ανάλογα με εξαίρεση την ήττα από την Θύελλα Καμαρίου με 3-0 στη Σαντορίνη. 

Φέτος ωστόσο εφόσον τα δεδομένα μπουν σε μια σειρά, τα συμπεράσματα που μπορούν να εξαχθούν είναι συγκεκριμένα.

Πρώτον δεν υπάρχει ομάδα με τον οικονομικό προϋπολογισμό της περσινής Θύελλας Καμαρίου και αυτό δίνει τη δυνατότητα στο συγκρότημα του Νόνι Λίμα να πετύχει το στόχο που αποτελεί διακαή πόθο όλων δηλαδή η ομάδα να επιστρέψει.

Δεύτερον, η δουλειά του κ. Προμπονά έπαιξε καταλυτικό ρόλο όσον αφορά το αγωνιστικό profile της ομάδας, με τον Νόνι Λίμα να περνάει σταδιακά κομμάτια της δικής του φιλοσοφίας και ο σύλλογος με την επιστροφή των Πιτταρά, Κωστόπουλου, Καρούση και την άφιξη των Καφετζή και Τσουρή να δείχνει ότι έχει δέσει αποδίδοντας ποδόσφαιρο ουσίας, χωρίς να έχει φτάσει στο 100%.

Τρίτον και πιο σπουδαίο, τα πάντα θα κριθούν στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη αφού είναι δεδομένο ότι η έλλειψη καθαρόαιμου επιθετικού ίσως δυσκολέψει στο... γκολ τον Πανναξιακό στην β' φάση. Άλλωστε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα βρει ομάδες απέναντι του που θα μπορέσουν να τον κοιτάξουν στα μάτια και να διεκδικήσουν, όπως και εκείνος, έτσι και αυτές με αξιώσεις την άνοδο στην Γ' Εθνική.

3 Ιανουαρίου θα φτάσει στη Νάξο ο Βαλάντης Αργυρόπουλος για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μερικές εβδομάδας ότι υπάρχει προφορική συμφωνία.

Πάντως, δεν είναι η θέση του επιθετικού μόνο εκείνη που παραμένει κενή. Πρωταθλητισμό για να κάνεις θα πρέπει να έχεις ομάδα με βάθος αφού η κούραση, οι τυχόν τιμωρίες και τραυματισμοί μπορούν να στοιχίσουν. 

Άλλωστε οποιαδήποτε ομάδα και εάν βρεθεί στον τελικό, θα πρέπει να έχει και τον παράγοντα τύχη υπέρ της αφού σε ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν. Δεν θα είναι πρώτη φορά που ένα φαβορί θα χάσει από ένα αουτσάιντερ. Και ο Πανναξιακός επειδή είναι μεγάλη ομάδα οφείλει να είναι έτοιμος, από το φροντιστή του μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο του.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, η ομάδα οφείλει να δουλέψει, να βελτιώσει τις αδυναμίες της, να στηριχθεί από τον κόσμο της και να μπορέσει στην β' φάση να κάνει το καθήκον της φτάνοντας στον τελικό.

Μέχρι τότε.... Ίδωμεν... 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares