Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 10:50

Νίκος Βουτσίνος: Ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα

Για μία δύσκολη απόφαση μίλησε στις πρώτες του δηλώσεις στο sportcyclades.gr ο νέος προπονητής του ΑΟ Σύρου Νίκος Βουτσίνος λίγο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ιστορικού σωματείου.

Ο κ. Βουτσίνος, που ουσιαστικά κάνει το μεγαλύτερο βήμα της καριέρας του, αναλαμβάνοντας τις τύχες μίας ομάδας που είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί, πράγμα για το οποίο φαίνεται να έχει πλήρη επίγνωση, ενώ δεν παραλείπει να συγχαρεί και τον προκάτοχο ου Χρήστο Φωκά για την δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, διότι βρισκόμαστε στα μισά του πρωταθλήματος. Υπήρχε ενδιαφέρον από  το καλοκαίρι όμως για διάφορους λόγους δεν μπορούσαμε  να καταλήξουμε σε συμφωνία.

Ο Α. Ο. ΣΥΡΟΥ είναι  το πιο ιστορικό σωματείο των Κυκλάδων και με την δουλειά μου θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της διοίκησης και του κ. Φωσκολου σε αυτή  τη δύσκολη φάση του πρωταθλήματος. 

Επίσης , Θέλω  να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο μου Χρήστο Φωκά για την πολύ καλή πορεία που είχε με την ομάδα . 

Εύχομαι σε όλο το κόσμο  καλή χρονιά με υγεία». 

Φυσικά, ο Νίκος Βουτσίνος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πρώην του ομάδα τον Πάγο, καθώς είχε προηγηθεί η ακόλουθη ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ:

«Μετά  από 1,5 χρόνο  ήρθε η ώρα  να αποχαιρετήσω την ομάδα του Α. Ο. Πάγου, την ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να ανέβω ένα  σκαλοπάτι. Θέλω  λοιπόν να ευχαριστήσω τις δύο διοικήσεις που συνεργάστηκα, ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Μανωλιο Άκη που είναι ένας  σπάνιος άνθρωπος.. Τον Γενικό  Αρχηγό, Φιλιπποπολιτη Δημήτρη, έναν εξαιρετικό χαρακτήρα μα πάνω από όλα έναν πολύ καλό φίλο, που ήταν δίπλα μου και έκανε τα πάντα  να μοιάζουν εύκολα και τέλος όλους τους αθλητές που σε κάνουν να νιώθεις ότι ο ιδανικός  προορισμός ενός προπονητή στο ξεκίνημά του, είναι αυτή η οικογένεια που έχουν χτίσει. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Σύλλογο και είμαι σίγουρος ότι έχει τις δυνάμεις και την δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε όλες τις καταστάσεις. 

Καλή  Συνέχεια». 

Βουτσίνος Νίκος. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares