Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 18:37

Βαγγέλης Τσεπέλης: Αθλητής με προσόντα και γνώστης του μπάσκετ ο Κολσούζογλου

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κυριάκο Κολσούζογλου ο Βαγγέλης Τσεπέλης. Ο προπονητής της ομάδας παίδων και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας εφήβων της ΑΕΚ μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για την παρουσία του νεαρού φόργουορντ του Άρη Σύρου πριν από μερικές ημέρες στο προπονητικό πρόγραμμα της Ένωσης στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι.

«Στο πλαίσιο της φιλόδοξης συνεργασίας μας με τον Άρη Σύρου φιλοξενήσαμε στις προπονήσεις του Παιδικού τον αθλητή από τη Σύρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσεπέλης και πρόσθεσε: «Πρόκειται για έναν αθλητή με σωματικά προσόντα και γνώστη των βασικών του μπάσκετ. Πήρε κάποιες εικόνες, που εκτιμώ ότι θα τον βοηθήσουν για το μέλλον και μας υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά που κάνει στην ομάδα του».

3_tseptiytre_71a17.jpg

Ο Τσεπέλης, ο οποίος καθοδήγησε τους παίδες της Ένωσης στην άνοδο στην Α’ κατηγορία, με την οποία κατέκτησε πριν από δύο σεζόν το χρυσό μετάλλιο και τους εφήβους στο χάλκινο μετάλλιο στην Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ, ερωτώμενος αν εκτιμά πως υπάρχουν ταλέντα στο κυκλαδίτικο μπάσκετ, απάντησε: «Εννοείται και το πιστεύω. Άλλωστε ο λόγος που κάναμε την συνεργασία το περασμένο καλοκαίρι αυτός είναι. Ταλέντα υπάρχουν, απλά οι συνθήκες είναι λίγο δύσκολες στις Κυκλάδες λόγω των ελάχιστων αγώνων που έχουν αυτά τα παιδιά».

2_tsepyudtrer_831ae.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares