Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 12:53

Μιχάλης: Ματς-τίτλος με τον Πανθηραϊκό

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Θύελλας Καμαρίου για τον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Πανθηραϊκό. 

Ο προπονητής, Κώστας Μιχάλης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του με τον ίδιο μέσω δηλώσεων του να αναφέρει τα εξής:

"Είναι ένα ντέρμπι το οποίο οδηγεί στη διαδικασία των 4 και μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε και φέτος το Κύπελλο. Υπάρχει δυσκολία γιατί το παιχνίδι γίνεται στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας. Όμως εμείς έχουμε σαν στόχο και το θεσμό του Κυπέλλου εκτός από την παραμονή μας στην κατηγορία και γι αυτό θα κάνουμε την προσπάθεια μας προκειμένου να φύγουμε νικητές από το γήπεδο. Ο Πανθηραϊκός είναι σε μια χρονική στιγμή που δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, παρ' όλα αυτά, πιστεύουμε στις δυνατότητες που έχει η ομάδα μας, έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και νομίζω ότι στο τέλος θα μας δικαιώσουν".

Ερωτηθείς, ποια είναι η διαφορά του συγκεκριμένου αγώνα σε σχέση με το ματς του πρωταθλήματος ο Μιχάλης είπε:

"Κατ' αρχήν θα πρέπει να σου πω ότι το συγκεκριμένο ματς είναι τίτλος, αφού μας οδηγεί στους ''4'' και μας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον τίτλο εάν περάσουμε. Σίγουρα υπάρχουν άλλη δυο παιχνίδια από εκεί και πέρα όμως μας δίνει τη δυνατότητα να μείνουμε ζωντανοί στην διεκδίκηση ενός τίτλου που είναι ένας στόχος για την ομάδα μας".

Σε ερώτηση εάν ο νικητής του συγκεκριμένου αγώνα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητας για να κατακτήσει το θεσμό, ο πρώην κόουτς του ΑΟΤ Αλίμου δήλωσε:

"Όχι δεν νομίζω. Πιστεύω ότι είναι αξιόλογες οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στις Κυκλάδες εκτός από τον Πανθηραϊκό και την Θύελλα. Απλά είναι ένα βήμα μεγάλο καθώς οι δυο ομάδες αυτές θεωρούνται φαβορί".

Στον επίλογο του, ο Μιχάλης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υπογραμμίζοντας:

"Τους θέλουμε να είναι κοντά μας. Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα μας όσοι είμαστε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και νομίζω ότι πρέπει να έρθουν μαζί μας το Σάββατο στα Φηρά για να ενισχύσουν την προσπάθεια".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares